Ten fragment ulotki może pomóc wyjaśnić problem czy awarię termostat.
"...7 Czas gotowania, zwłaszcza w przypadku mięsa, zależy od grubości i jakości produktu oraz od smaku konsumenta. TRADYCYJNA POZYCJA GOTOWANIA SZYNY PRZY DNIE MAKARONU CHLEB LAASAGNE CHLEB OBROTOWY WIEPRZOWY CHLEB OBROTOWY WIEPRZOWY KACZKA - RABBIT RABBIT RABBIT R CARDINAS H RENCHES OWOCOWY RAJ TART MAKARON TART (*) = DLA PIECA PODGRZEWANEGO 2-3 2-3 2 2 1- 2 1-2 2 2 2 1 1-2 1-2 1-2 1 1 TEMPERATURA (C) 200 - 210 210 - 230 170 - 200 210 - 250 180 - 200 180 - 200 180 - 200 180 - 200 140 - 170 170 - 200 170 - 200 170 - 200 170 - 200 220 - 250 170 - 200 170 - 200 170 - 200 170 - 200 160 200 180 CZAS W MINUTACH (*) 50 - 60 40 30 - 40 / KG.100 - 110 80 - 90 110 - 130 45 - 60 100 - 120 40 - 50 ZGODNIE Z GR 20 - 25 15 - 20 60 - 70 30 - 40 20 - 30 60 60 60 60 - 70 PORCELANA GRILLOWANA POLĘDWICA RZECZNA POLĘDWICA RZECZNA OGÓREK H HENCHENH LFTE BOL FRICTIONS RYBA POLĘDWICA TOSTOWA 4 3 3 4 4 3 3 3 3 RAZY W MINUTACH PIERWSZA STRONA 7-9 9 - 11 9 - 11 2-3 7-9 9 - 14 7-9 7-9 5-6 2 -4 SEKCJA 5-7 5-9 9 - 11 2-3 5-7 9 - 11 5-6 5-6 3-4 2-3 54 Zalecenia dotyczące gotowania POWIETRZNE POWIETRZNE POWIETRZNE POWIETRZNE POWIETRZNE POWIETRZNE PASTA ROLLOWANA PASTA ROLOWANA PASTA ROLOWANA ŚWIEŻKA ROLOWANA POWIETRZNE PŁYTY LAMBOWE PŁYTKI PŁASKOWE PŁYTKI PŁASKIE ROTTIS DINDE Roast PIGEONS PIZZA BREAD TOAST CREAM CREAM CREAM FRUIT CREAM CUTTING M RBETEIG TABELA Z DZIEDZINY RYBOŁÓWSTWA KREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CUTTING M RBETEIG TABELA Z DZIEDZINY RYBOŁÓWSTWA KREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM CREAM (*) = FOR PREHEATED OVEN 2 2 1-2 1-2 1-2 1- 2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 1-2 2-3 2-3 2-3 2-3 2-3 TEMPERATURA C) 190 - 210 190 - 210 150 - 170 150 - 160 160 - 170 160 - 170 160 - 180 130 - 150 170 - 180 170 170 - 180 160 - 170 160 - 170 160 - 170 140 - 170 150 - 170 210 - 230 190 - 210 220 - 250 150 - 170 170 - 190 160 - 170 170 - 180 170 180 160 CZAS MINUALNY (*) 40 - 50 25 - 30 65 - 90 70 - 100 65 - 90 35 - 45 100 - 130 40 - 45 70 - 80 100 - 120 90 80 - 100 30 - 50 15 - 25 AFTER GR E 15 - 20 40 7 35 - 45 35 - 40 20 - 25 20 50 - 60 60 55 Czyszczenie i konserwacja 6.Bardzo nierównomiernie stosowany z CircoTherm F Ciasto zapada się po usunięciu Aby zaoszczędzić energię, podgrzewaj wstępnie tylko wtedy, gdy jest to podane na płycie grzewczej. Ciemne formy do pieczenia lepiej pochłaniają ciepło. Dla dłuższych czasów pieczenia można wyłączyć DE DIETRICH DOP1170GX lub każdy termostat 5 10 minut przed zakończeniem pieczenia...."
DE DIETRICH DOP1170GX, DOP1170B, DOP 1170 B, DOP 1170 GX, DOP 1170 W, DOP1170 PREMIUM
Cena zamiennika odpowiedniego (ref. 268-7588) wynosi 206,09 zł Od 10 egzemplarzy ta część zamienna jest zrabatowana i będzie kosztować jedynie 199,29 zł.
Wartosc takiego nowego piekarnika DE DIETRICH DOP1170GX to 1 zł
Ta część jest odpowiednia i kompatybilna z urządzeniem DE DIETRICH. Jej producent oferuje część o dobrym stosunku jakości do ceny z oceną 7/10.
Ta czesc jest polecana do piekarnika DE DIETRICH DOP1170GX.
Wszystkie nasze części zamienne są nowe i są objęte dwuletnią gwarancją.
Cena części oryginalnej (ref. 268-7588) wynosi 262,76 zł Od 10 egzemplarzy ta część zamienna jest zrabatowana i będzie kosztować jedynie 254,09 zł.
Wartosc takiego nowego piekarnika DE DIETRICH DOP1170GX to 1 zł
Ta część oryginalna jest rekomendowana przez producenta DE DIETRICH, uzyskuje ocenę 10/10.
① Prosimy uwaznie sprawdzic oznaczenie modelu (nazwe, numer) piekarnika DE DIETRICH
② Wyszukaj
Bezpieczna płatność
Darmowa dostawa
Oto przykłady nazwy i numeru modelu do piekarnik :
Gdzie znajdę oznaczenie modelu (numer, nazwa) urządzenia?