Termostat do Piekarnik HOTPOINT FH G IX/HA S, F080562-

Ten fragment ulotki może pomóc wyjaśnić problem czy awarię termostat.

"... Ciasto jabłkowe herbatniki ciastko herbatniki tarta (DIN) owocowa bułka herbatników 150-170 --- 1 --- 170-190 160-180 1 2 150-170 1 190-200 * 1 40-50 150-170 150-160 * 150-170 * 1 3 3 160-180 170-180 * 180-200 * 2 3 25-40 25-30 10-15 24 Rodzaj zasilania gorącym powietrzem Ogrzewanie wysokie / niskie Temperatura- w poziomie C Czas powrotu w poziomie C Minuty Otwarcie pasta Rodon ciasto lub ciasto ciasto otwór krem, Striezel Butter- / Zuckerkuchen, Indyk Kruszonka jabłkowa Kruszonka jabłkowa (DIN) Kruszonka twarogowa (cygaretka) Chrystollen (500g mąki) Pizza (okrągły talerz) Herbatniki Herbatniki Ciasto makaronowe Ciasto francuskie Nussecken Plastry 80-90 * 100-120 140-160 - 160-180 * 160-180 * 3 3 4 + 1 1 + 5 + 3 --4 + 1 4 + 1 150-170 160-180 180-200 * 170- 190 * 80-90 3 3 3 2 3 3 150-180 20-30 15-30 25-35 20-30 20-40 150-170 150-170 1 3 160-180 170-190 1 3 45-60 30- 40 160-180 150-170 150-170 150-170 150-170 * 3 3 3 3 3 190-200 * 180-190 170-190 170-190 160-180 * 3 3 3 3 3 25-30 20-40 35-50 45-50 40-70 230-250 * 1 250-270 * 1 10-25 25 Gorące powietrze Rodzaj ciasta Podeszwa termiczna / podeszwa Temperatura pieczenia w poziomie C Czas pieczenia w równych minutach Aromatyzowane ciasto Saszetka w proszku Rozdrobnione ciasto Sos jabłkowy Ser szwajcarski Nasiona Szpinak / Chleb warzywny quiche Chleb i chleb Lotaryngia Heidebrot Kastenwei Chleb płaski, zapiekanka makaronowa Pitta Zapiekanka ziemniaczana Tosty zapiekane na gorąco "Hawaje." * Piec grzewczy 160-180 4 + 2 190-210 * 3 25-40 ----- ----- 210-230 * 210-230 * 1 1 35- 50 40-50 --- --- 190-210 * 1 40-60 170-190 * 170-190 * - 180-200 180-200 200-220 3 2 --1 2 3 190-210 * 180- 200 * 230-250 * 3 1 2 45-60 40-50 15-25 240-260 3 14-16 Zamrażanie powietrza Hei + górny / dolny dopływ ciepła Temperatura w C Poziom wkładania Umieścić na półce grillowej, Wcisnąć blachę do pieczenia (wcisnąć do kratki z nazwą producenta na opakowaniu) Czas gotowania w minutach Pizza (zamrożona) Zgodnie z marką producenta na opakowaniu Zgodnie z marką producenta na opakowaniu Instrukcje producenta dotyczą również wszystkich innych produktów z grupy TC. Rozgrzać 45-60 45-55 15 30 160-170 * 150-160 220 * 160-170 190-200 200-220 * 2 2 1 2 40-45 35-45 15-20 25 30-35 21 180 -200 1 37 27 Tryb zamrażania Temperatura w C Czas gotowania pizzy Czas gotowania w minutach zgodnie z instrukcją producenta na opakowaniu Zamrożona pizza Umieścić na stojaku, Umieścić arkusz ciasteczek zgodnie z instrukcjami producenta (wskazać poziom na opakowaniu wskazanym przez producenta) ). Postępować również zgodnie z instrukcjami producenta dla wszystkich pozostałych produktów z grupy TC. Hei luft Bratgut Temperatura w C Poziom 1 Poziom 2 Czas gotowania w minutach Wieprzowina 1 kg Pieczeń wieprzowa (pieczeń szynkowa, bułka z masłem), na cm Wysokość patelni, na cm Wołowina Pieczeń wołowa, na cm Wysokość polędwicy wołowej, na cm H Pieczeń wołowa, każda cielęcina pieczeń cielęca cm, na cm H Udźce jagnięce (1800 g) kiełbasy "cordon bleu" sznycel pieczony lub kotlet, Pieczone klopsiki mięsne 170-180 2 --90 170-180 2 --14- 17 150-160 190-200 * 190-200 * 2 2 2 ------ 18-20 6-8 8-10 150-160 2 --- 14-20 150-160 160-170 2 --- 10-15 60-70 Krótkie kawałki na blasze 220-230 * 220-230 * 220-230 * 210-220 * 3 3 3 3 4 + 1 4 + 1 4 + 1 4 + 1 5-8 12 -15 15-20 15-20 30 Gorące powietrze Smażona żywność Temperatura w C Zużycie poziom 1 poziom 2 Czas gotowania w minutach Pstrąg rybny 200-250 g 4 filety pstrągowe (waga 200 g) Pieczone filety sandacza (waga całkowita ok. 200 g). 29 Brattabelle Umieścić patelnię lub patelnię uniwersalną na pierwszym ogrzanym powietrzu Temperatura smażenia w temperaturze C Stosować poziom 1 Wieprzowina 1 kg pieczonej wieprzowiny (stojak wieprzowy, mięso walcowane), każdy cm Wysokość wieprzowiny, każdy cm Pieczeń wołowa, każdy cm Wysokość polędwicy wołowej, każdy cm Pieczeń wołowa wysokość na cm Wysokość cielęciny Pieczona cielęcina, na cm Wysokość jagnięciny Jagnięca goleń (1800 g) 170-180 2 --90 170-180 2 --14-17 150-160 190-200 * 190-200 * 2 2 2 ------ 18-20 6-8 8-10 2 poziomy Czas gotowania w minutach 150-160 2 --- 14-20 150-160 160-170 2 2 ---- - 10-15 60-70 Bułka tarta pieczona na blasze W ron "cordon bleu" Pieczona kiełbasa Sznycel lub kotlet, panierowany Paszteciki mięsne 220-230 * 220-230 * 240-250 * 210-220 * 3 3 3 3 4 + 1 4 + 1 4 + 1 4 + 1 5-8 12-15 13-15 15-20 30 Hei air Smażona żywność Temperatura w C Poziom wykorzystania 1 Pstrąg rybny 200-250 g 4 filety pstrągowe (waga 200 g) Filety sandaczowe, panierowane (waga całkowita ok. 20 g)1 kg) Rogaliki drobiowe 1 kg pieczeń indycza, na cm Wysokość kaczki (2000-2500 g) Wysokość gęsi (4500 g) * Rozgrzać piekarnik 150-160 150-160 150-160 150-160 2 2 2 ---- 55-60 11-15 90-120 150-180 190-200 170-180 3 3 ---- 20-25 2 poziomy Czas gotowania w minutach 190-200 3 --- 25-30 31 Grillowanie 1 3 Do grillowania wykorzystać funkcję gotowania na podczerwień grilla lub grilla z ustawioną temperaturą. Strona 10 4-8 Kotlety schabowe 2-4 Kotlety schabowe marynowane Polędwica stekowa, odsączony Płomienny grill na podczerwień Płomienny grill na podczerwień Grill na podczerwień 275 1 4 275 1 4 12 12 275 1 4 5-7 4-6 32 in C Uniwersalny grill do gotowania Poziom wsadzania rdzy Czas grillowania w minutach 1...."

Piekarnik odpowiedni(a)

BRANDT FP1061W, FP1061X, FP1061B, FP 1061 B, FP 1061 X, BAUKNECHT BLPMS 8100 PT, GLEM A855EI, , ZANUSSI ZCG510U1WA, 943 003 494, HOTPOINT FH G IX/HA S, F080562, ZANUSSI ZOB 25601 XK, 949 716 208, 000000000000062746, BRANDT BXC6332B, BRANDT FP1466B, FH G IX/HA S

Termostat oryginalna do Piekarnik HOTPOINT FH G IX/HA S lub F080562

Termostat Piekarnik HOTPOINT FH G IX/HA SlubF080562 - część oryginalna

Cena części oryginalnej (ref. 268-2105) wynosi 317,29 zł Od 10 egzemplarzy ta część zamienna jest zrabatowana i będzie kosztować jedynie 306,82 zł.

Wartosc takiego nowego piekarnika HOTPOINT FH G IX/HA S to 599 zł

Ta część oryginalna jest rekomendowana przez producenta HOTPOINT, uzyskuje ocenę 10/10.

Ta czesc jest polecana do piekarnika HOTPOINT FH G IX/HA S.

Wszystkie nasze części zamienne są nowe i są objęte dwuletnią gwarancją.

 20 %
oszczędności
317,29 zł
DODAJ DO KOSZYKA
+ -

Termostat odpowiedni(a) do Piekarnik HOTPOINT FH G IX/HA S lub F080562

Termostat Piekarnik HOTPOINT FH G IX/HA SlubF080562 - Odpowiedni zamiennik

Cena zamiennika odpowiedniego (ref. 268-2105) wynosi 253,32 zł Od 10 egzemplarzy ta część zamienna jest zrabatowana i będzie kosztować jedynie 244,96 zł.

Wartosc takiego nowego piekarnika HOTPOINT FH G IX/HA S to 599 zł

Ta część jest odpowiednia i kompatybilna z urządzeniem HOTPOINT. Jej producent oferuje część o dobrym stosunku jakości do ceny z oceną 7/10.

253,32 zł
DODAJ DO KOSZYKA
+ -

① Prosimy uwaznie sprawdzic oznaczenie modelu (nazwe, numer) piekarnika HOTPOINT

② Wyszukaj


 Bezpieczna płatność

 Darmowa dostawa

Tysiące części w magazynie
wszystkie produkty, wszystkie marki
w najlepszych cenach

Młoda ekipa, stworzona
do Państwa usług i aby Państwu pomóc
w znalezieniu poszukiwanej części

Wszystkie nasze części zamienne są nowe i są objęte dwuletnią gwarancją

Zwrot i wymiana gratis : pełna satysfakcja lub zwrot w okresie 15 dni

Oto przykłady nazwy i numeru modelu do piekarnik :

Gdzie znajdę oznaczenie modelu (numer, nazwa) urządzenia?