Fragment ulotki
W zależności od wielkości własnego jajka Ziemniaki różnią się w odczuciu podczas gotowania w mikrofalówce. Umyć ziemniaki przed gotowaniem i przekłuć danie kilka razy. Kiedy płyn się zagotuje, gotować 7-8 minut przy 1000 W (na 250 g makaronu na 1 litr wody) i 10 minut na 250 g ravioli. Nasmarować kształt lub rozprowadzić papierem pergaminowym i wypełniać do 3/4 w miarę wzrostu ciasta. Umieścić na dnie, z założoną siatką ochronną i 33 do 35 min. Szalotkę, marchewkę i grzyby pokroić i gotować w przykrytej misce z 40 g masła przez 5 minut na MAX, a następnie dodać mieszankę mleka i soku morskiego. (Jeśli sos nie wydaje Ci się wystarczająco gęsty, możesz zagęścić go, dodając do niego łyżeczkę owocowego białego wina, dodać go do mieszanki i wymieszać z owocami morza, umieścić w rondlu i przykryć gorącą wodą Pokrywa z 70 clGorącą wodą lub bulionem, dodać obrane ząbki czosnku i bukiet ziół, poddusić MAX następnie 22 do 25 minut i gotować na 440W (zaprogramować kolejność dwóch operacji gotowania) kilka razy mieszać i upewnić się, że groszek jest zawsze pokryty wodą.Kiedy groszek jest miękki i łatwo się rozdrabnia, usuń kiść ziół i wyczyść wszystko do ciastkarki.