Fragment ulotki
Morlesz (300 g kg) 3 4 sztuki każdego ct VERSEZ DE L'HUILE Filety rybne (500 g kg) 3 4 sztuki każdego ct VERSEZ DE L'HUILE Mrożone kotlety (350 g kg) mięso mielone z nadzieniem z szynki, Sery lub grzyby OIL SPOON OIL Mrożone kotlety i mielona marchew, buraki lub ziemniaki (350 g kg) OIL SPOON OIL Kotlety wieprzowe (bez kości) (500 g kg) DODAJ OIL Pieczone ziemniaki (pokrojone na pół) (500 000 g) Mrożony mięsny paupiette faszerowany grzybami (500 g kg) SPREAD OIL Biscuit de Savoie (250 500 g) Ciasto marmurowe (500 g kg) Ciasto z nadzieniem z piasku owocowego ( ,5 kg) Muffiny (500 - 00 g) Poziom 3 3 Akcesoria Grill metalowy Grill metalowy + blacha do pieczenia Temperatura (C) 180-200 240 twardy w min. 40-50 15-20
FR
3
Ciasto na talerzu Ciasto na talerzu
200
13-20
3
200
25-35
3
Tabliczka ciasta
200
20-30
3/2
Metalowy grill / frytownica
200
40-50
3 3
Ciasto na talerzu Ciasto na talerzu
180-200 180-200
30-45 40-50
2 2 2
Grill metalowy Grill metalowy Grill metalowy Płyta ciasta Grill metalowy
160-180 170-190 160-180
20-30 40-50 25-35
2
190-200
25-30
27
Użycie pieca SIEMENS HB75AA560F (ciąg dalszy)
PL 2 Ciepło z góry + Zalecana temperatura konwekcyjna :
Rodzaj pokarmu Przyprawa wieprzowa bez kości ( kg) OBWÓD MIĘSA W OLEJU I SZCZEGÓLNY Łopatka wieprzowa en papillotte ( .5 kg) MARINATE Kurczak cały (00 g .3 kg) OBWÓD MIĘSA W OLEJU I SZCZEGÓLNYM Steki mięsne lub rybne (400 00 g) DODAJ OLEJ, SÓL I PEPPER Kawałki kurczaka (500 g kg) MIĘSO TAŁKOWE OLEJNE I MIĘSO SEZOWE Grillowana ryba (500 g kg) użyć naczynia żaroodpornego grilla wołowego BADGE OIL MEAT (00 g ,2 kg) ŁATKA MIĘSO OLEJNE I Kaczka Sezonowa Filet z kaczki (300 500 g) Poziom 3 Akcesoria Grill metalowy + taca ociekowa Tempratura (C) 180-200 twardy w min. 50-65
2
Blacha do pieczenia Grill metalowy + blacha do pieczenia Grill metalowy + blacha do pieczenia
180-230
80-120
2
190-200
45-65
3
180-200
15-35
4
Metalowy grill + blacha do pieczenia
200-220
25-35
2
Siatka metalowa
180-200
30-40
2
Metalowy grill + patelnia Dodaj 1 szklankę wody Metalowy grill + patelnia Dodaj 1 szklankę wody
200-220
45-60
4
180-200
25-35
2
Korzystanie z pieca (ciąg dalszy)
Tempratura konwekcyjna zaleca :Użyj formy do pieczenia Forma do pieczenia Forma do pieczenia Kule mięsne mielone (300 600 g) TŁUSZCZOWA TŁUSZCZOWA Kule mięsne mielone rosyjskie (500 g kg) TŁUSZOWA TŁUSZOWA Mrożone krokiety (500 g kg) Mrożone frytki w piekarniku (300 700 g) Pizza mrożona (300 g kg) Jabłko i ciasto migdałowe (500 g kg) Świeży rogalik (200 400 g) (gotowy) Poziom 3 Akcesoria Grill metalowy + frytownica Grill metalowy Tempratura (C) 190-200 twardy w min. 40-50
3
FR
3
220-240
15-25
3
Siatka metalowa
200-220
15-25
3
Ciasto na talerzu Ciasto na talerzu
190-200
18-25
3
180-200
50-65
2 2 2 2 3
Blacha ciastkarska Blacha ciastkarska Siatka metalowa Blacha ciastkarska Siatka metalowa Blacha ciastkarska
180-200 180-200 200-220 170-190 180-200
25-35 20-30 15-25 35-45 15-25
29
Korzystanie z pieca (ciąg dalszy)
PL 4 Duży Grill Temprature zaleca :