Fragment ulotki
1 5 WYMIARÓW KOLEJKI GOTOWANIA (mm) Typ Płytka 230 V ~ 400 V 3 N ~ 50 Hz 6,3 kW 5019 519 01059 CDBFE AB CE Przycisk włączania/wyłączania Wybór strefy gotowania i czasomierza Zwiększanie i zmniejszanie poziomu mocy Przy pierwszym uruchomieniu panel sterowania wykonuje kontrolę działania przez około 1 sekundę. Po wybraniu żądanej strefy i ustawieniu poziomu (jak opisano w poprzednim rozdziale), należy nacisnąć przycisk "F". Wskaźnik nad przyciskiem zapala się, a dodatkowa strefa zapala się. C) Tak Placek drożdżowy Tak 2-4 150-170 30-90 2 150-175 Czas (min. Ciasto na stelażu Tak SCHOLTES FG 636 tort (sernik, strudel, ciasto) 2 150-190 30-85 Blacha do smarowania / kastel lub blacha do pieczenia na stelażu 4: blacha do pieczenia na stelażu Tak 2-4 150-190 35-90 Tak Ciastka, tarty Tak 2 160-175 20-45 Blacha / blacha na poziomie 4: Taca / półmisek 2-4 160-170 20-45 Tak 2 175-200 30-40 Pączki Tak 2-4 170-190 35-45 Tak 2 100 110-150 Taca do smarowania / Poziom 4: Taca beza / Taca Tak 2-4 100 Tak 2 225-250 Chleb, pizza, chleb płaski Tak 2-4 225 -250 20-45 Tak 2 250 10-15 Taca / taca ociekowa lub poziom 4: