Fragment ulotki
Do tego rodzaju gotowania należy używać pierwszej warstwy od dołu.
Rodzaj konserwy Jagody Truskawki, borówki, maliny, agrest Agrest Zielone agrest Owoce pestkowe Gruszki, pigwy, śliwki Warzywa Marchew1) Grzyby1) Ogórki Ogórki Korniszony Kalarepa, groszek, fasola szparagowa 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 50-60 40-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 50-60 10-15 --15 15-15 --15 15-20 --160-170 35-45 10-15 160-170 160-170 160-170 160-170 35-45 35-45 --10-15 Tempratura wC Gotowanie do dalszej bąbelkowania Gotowanie 100C w min w min w min w min w min
1) Kontynuuj pieczenie w piecu barwionym
34
Czyszczenie i konserwacja 1
Ostrzeżenie:
1
38
Drzwi piecowe JUMPER SCM 66 WF1
Drzwi piekarnika można wyjąć w celu łatwego czyszczenia.