Fragment ulotki
Włożyć wkład do gotowania na parze i tacę ociekową do urządzenia i rozpocząć gotowanie. Podgrzewaj krótko mleko i fasolę waniliową przez 1 minutę na kuchence mikrofalowej 100 P, a następnie dodaj śmietanę. W przypadku karmelu, rozpuścić cukier w 4 łyżkach wody, mieszając. Masło z gałki muszkatołowej i bułka tarta do sufletów Na 4 porcje Włożyć warzywa do parownika na tacę ociekową w dolnym otworze (pozycja 2) i podgrzewać przez 20 minut na WYSOKIEJ parze ( ). Plastry ziemniaków rozłożyć w jednej warstwie na połowie drugiego wkładu na parze. Wymieszać z pozostałymi warzywami i umieścić je na pozostałej części wkładu do gotowania na parze. Włożyć drugi wkład do gotowania na parze do górnego otworu (pozycja 3) i jednocześnie gotować za pomocą menu St42 Para ( ). Ryż należy zalać gorącą wodą i dobrze wymieszać.