Fragment ulotki
Hob _19
jak ustawić kuchenkę, aby korzystała ze STOLIKU Kuchenki?
Zalecane ustawienia
Zacząć gotować większość potraw, doprowadzić wodę do wrzenia, grillować na słupku Szybko grillować na słupku, smażyć, smażyć w kąpieli olejowej Utrzymywać niską temperaturę, zagęszczać sosy, gotować warzywa na parze Kontynuować gotowanie, kłusować, gotować na wolnym ogniu Utrzymywać temperaturę, stopić, gotować delikatnie
20_ Hob
Korzystanie ze strefy ocieplenia
Strefa nagrzewania, znajdująca się w środkowej tylnej części powierzchni szyby, utrzymuje gotowaną żywność w temperaturze spożycia.
Zalecane ustawienia
POZIOM 1 2 3 RODZAJE ŻYWNOŚCI Chleb/pieczywo, dania wolno gotowane, sosy, jaja Talerze obiadowe, zupy (velouté), warzywa, sosy, plotki, mięsa Smażone potrawy, zupy (bulion), napoje gorące
Hob _21
UŻYTKOWANIE ŚRODKOWYCH USTENSYLIÓW KUZYZYNOWYCH
Użycie odpowiedniego naczynia kuchennego może zapobiec wielu problemom, takim jak spożycie jedzenia lub nadmierny czas gotowania.