Fragment ulotki
Po osiągnięciu czasu końcowego należy ponownie nacisnąć przycisk . Przyciski i zaczną migać na przemian, aby wskazać, że program jest programowany; w oczekiwaniu na rozpoczęcie gotowania na wyświetlaczu TIME wyświetlany jest kolejno czas trwania i czas zakończenia gotowania. PL
35
FR
Stół do gotowania
Waga programów żywnościowych (Kg)
Poziom załadowania
Wstępne podgrzewanie
Zalecana temperatura (°C)
Czas gotowania (w minutach)
Podręczniki wielopoziomowe* Pizza na 2 poziomach
Pierogi na 2 poziomach / ciasta na 2 poziomach Genua na 2 poziomach (na emaliowanej tacy) Pieczony kurczak + ziemniaki Jagnięcina Makrela Lasagne Kapusta na 3 poziomach Herbatniki na 3 poziomach Smakołyki serowe na 2 poziomach Pikantne ciasta Makrela Podeszwa i mątwa Szaszłyki kałamarnic i krewetek Plastry morszczuka Grillowane warzywa Kotlety cielęce Kiełbaski Hamburgery Croque-Pieczone kurczaki na rożnie (jeżeli występują) Pieczona jagnięcina na rożnie (jeżeli występują) Grillowany kurczak Mątwa Ryba Mątwa Pieczone kurczaki na rożnie (jeżeli występują) Pieczona kaczka na rożnie (jeżeli występują) Pieczona cielęcina lub wołowina Pieczona wieprzowina Jagnięcina
standardowe slajdy
2 i 4 2 i 4 2 i 4 1 i 2/3 2 1 lub 2 2 1 i 3 oraz 5 1 i 3 i 5 1 i 4 4 4 4 4 4 4 3 lub 4 4 4 2 2 2 2 lub 3 2 lub 3 2 lub 3 2 ue 4 2 lub 3 1 i 3 1 i 3 1 i 3 2 1 i 3 2 2
szyny ślizgowe
1 i 3 1 i 3 1 i 3 1 i 3 1 1 i 2 oraz 4 1 i 2 i 4 1 i 4 1 i 3 3 3 3 3 2 2 2 1 1 1 lub 2 1 lub 2 1 lub 2 1 lub 2 1 i 2 1 i 2 1 i 2 1 i 2 1 i 2 1 i 2 1 tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak
210-220 180 160-170 200-210 190-200 180 180-190 190 180 210 190-200
1+1 1 1 1
20-25 30-35 20-30 65-75 45-50 30-35 35-40 20-25 10-20 20-25 25-35 10-20 10-15 10-15 15-20 10-20 10-20 10-12 3-5 70-80 70-80 55-60 30-35 70-80 60-70 60-75 70-80 40-45 8-12 ruda 90-180 15-20 20-25 25-35 40-50 45-55 20-25 35-40 20-30 20-25 30-35 180 20-25
Barbecue*
1 0,7 0,7 0,7 0,5 0,8 0,7 nr 4 lub 5 nr 4 lub 6 1 1,5 1 1,5 1 1 1,5 1 0,5 0,5 1 0,7 0,7 0,6 0,7 0,7 0,8 0,5 0,5 0,5
300 300 300 300 300 300 300 300 300 300 300 210 200 210 210 210 210 210 40 65 90
210-220 190-200
Gratin*
Niska temperatura pieca / rozmrażania* Białe mergaże
Mięso/ryby Pizza Fougasses Pies Pierogi Tarty owocowe Tort owocowy Ciasto owocowe Babeczki na 2 poziomach Genua Kapusta na 2 poziomach Herbatniki na 2 poziomach Nadziewane naleśniki Meringi na 2 poziomach Smakołyki serowe
Pizza* Ciasto*
180 180 180 180-190 160-170 180-190 180 200 90 210
Automatyczne** Filety rybne wołowe Chleb*** Ciasta ciastkarskie Ciasto ciastkarskie
Pieczywo z Dorsza Pstrąg gruszkowy Chleb (patrz receptura) Ciastka Pieczywo Pieczywo 1 0,4-0,5 0,4-0,5 0,4-0,5 1 1 0,5 2 lub 3 2 lub 3 2 lub 3 2 lub 3 1 lub 2 lub 3 2 2 lub 3 2 2 1 2 nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
* Czasy gotowania są czysto orientacyjne i mogą być modyfikowane w zależności od indywidualnych gustów.