Fragment ulotki
Usunąć krewetki z wina i posypać je mąką kukurydzianą. Włożyć do miski olej, pory, chillies i plasterki imbiru i podgrzać je na środku obszaru gotowania (pozycja 1). Doprawić sosem sojowym, cukrem i octem, wymieszać i przykryć. Dodaj serduszka karczocha na ostatnie 5 minut i podgrzewaj. gałązkę pietruszki, lubczyka i tymianku oraz kilka liści laurowych.20x20x6 cm) Składniki 300 g pomidorów w puszce 50 g szynki, drobno pokrojona 1 cebula (50 g) drobno pokrojona 1 ząbekrozdrobniony czosnek 250 g mielona wołowina 2 łyżki stołowe pasta pomidorowa 30 g sól i pieprz oregano i tymianek 150 świeża śmietana 100 ml mleka 50 g tarty parmezan 1 łyżeczka posiekanych ziół 1 łyżeczka oliwy z oliwek sól i pieprz oraz gałka muszkatołowa 1 łyżeczkaolej roślinny do posmarowania formy 125 g zielonych kluski 1 łyżka stołowa tartego parmezanu Miska z pokrywką (2 l pojemności) Porcelanowy talerz Składniki 4 średnie ziemniaki (400 g) 100 ml wody 60 g szynka pokrojona w kostkę 1/2 cebuli (25 g) drobno posiekana 75-100 ml mleka 2 łyżki stołowe tartego parmezanu 2 łyżki stołowe Sól kuchenna Przygotowanie 1. Połóż płatki masła na wierzchu i umieść zapiekankę w wanience ociekowej w dolnym otworze (pozycja 2) i gotuj. KOMBI-LOW 50P Pozostawić lasagne na 5-10 minut po ugotowaniu.