Fragment ulotki
Zmywarka Waga (kg) 0,5-0,6 Akcesoria Siatka Wysokość wsunięcia 2 Ciasto umieścić w okrągłej, czarnej, metalowej blaszanej brytfance lub w naczyniu z siatką 25-26 cm 0,7-0,8 2 Przygotować ciasto i ułożyć na uniwersalnej siatce 25-26 1, 5-1, 8 0, 7-0, 8 0, 7-0, 8 3 3 Przygotować ciasto i ułożyć na blasze. Przygotować ciasto, ułożyć na 6 małych patelni do sufletów i równomiernie rozłożyć na kratce.32 Płaskie chrupiące owoce Masa (kg) 0,8-1,2 Akcesoria Wysokość kratki 3 Świeże owoce (maliny, jeżyny, plasterki jabłka lub gruszki) poprzez ułożenie uniwersalnej kratki 2224 0,5-0,6 0,4-0,5 3 3 podpłomyki (średnica 5-6 cm) na papierze do pieczenia na blasze. Przygotować suflet w 6 małych formach i rozprowadzić je równomiernie na kratce. Programy automatyczne nie zawierają kroków do wstępnego podgrzewania i obracania jedzenia. Jednak aby uzyskać najlepsze rezultaty, można obrócić mięso w połowie gotowania, jeśli chcesz. Dla uzyskania najlepszego smaku, zaleca się częściowe pokrojenie tłuszczu przed zamarynowaniem. Zamarynować mięso co najmniej 30 minut przed gotowaniem lub pozostawić w lodówce na noc.