Fragment ulotki
Powietrze impulsowe Q Konwekcja naturalna t
Ciasta Ciastka Ciastka z orzechami laskowymi Naczynia w formie zdejmowanej Wysokość 1 1 Moc mikrofalówki, wat 90 W 360 W Trwa w minutach 35 45 30 40 Tryb gotowania Q t Temperatura wrzenia C 170 180 170 170 170 180
Twardy lub twarogowy ser owocowy w formie kwaśnej pte brise* Ciastka owocowe, pleśń pte leve delikatna Kouglof lub forma kwaśna
1
90 W
30 45
Q
160 180
76
Gteaux
Zastawa stołowa
Wysokość 1
Moc kuchenki mikrofalowej, wat 90 W
Trwa w minutach 30 45
Metoda gotowania Q
Temp rature C 160 180
Ciastka pte leve Moule kouglof/ zwykła sawaryna/ ciasto *
Niech ciasto ostygnie ok. pte drożdże piekarskie Blacha wypełniona siatką z jabłkami i ziarnami*** szable Brioche zaplatane, z 500 g mąki Gteau de Nol, z 500 g mąki Pszenica (tarta płaska) Lchefrite Lchefrite
t
170 190
45 55
1 3
T
160 180
50 60
2 2 1
t t t t t
160 180 150 170 190 200
40 50 60 70 40 50
77
Ciasto Pizza Pizza
Naczynia Lchefrite Lchefrite Talerz do ciasta siatkowego*** Lchefrite Forma do wyjmowania lub quiche formy
Wysokość 1 1 3 2 1
Tryb gotowania t T
Tempratura C 210 230 210 230
Trwa w minutach 30 40 40 50
Chleb drożdżowy piekarski 1 kg**(podgrzewanie****) Brudne ciastka (p. Pte choux Ciastka suche Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite Lchefrite siatka* Wysokość 2 1 3 2 2 1 3 2 1 3 2 3 2 1 3 2 2 2 2 1 3 Tryb gotowania t t t t t t t t t Temprature C 150 170 170 140 160 80 100 120 140 110 130 180 200 210 230 200 220 210 230 150 170 140 160 Twardość w minutach 20 30 30 40 90 110 35 45 40 50 30 40 30 30 40 30 40 30 45 25 35 40 50
78
Małe ciasteczka *
Wysokość
Metoda gotowania
Tempratura C
Trwa w minutach
W specjalistycznym handlu można znaleźć dodatkowe płyty jako wyposażenie dodatkowe.