Fragment ulotki
35-40 30-40 40-50 15-25 25-35 35-45
Poziom załadunku 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
Terrine
filet z ryby lekkiej filet z ryby lekkiej, małe ryby do 350 g cała ryba do 1000 g
1) Zamknąć drzwi piekarnika FAURE FOB571WL i pozostawić je na pół godziny.
ZMIENNA PARA
Ta metoda gotowania ALTERNATED STEAM jest szczególnie przydatna do pieczenia dużych kawałków mięsa, rozmrażania i rozgrzewania wstępnie ugotowanych i porcjowanych potraw, jak również do pieczenia chleba, bułek, zapiekanek i sufletów.
Wskazówki dotyczące użytkowania i wskazówki dotyczące gotowania
7
STAN ZMIENIONY Tabela
Gotowanie na kilku poziomach
Dodać wodę w zależności od długości czasu gotowania Rodzaj przygotowania Podgrzać 6 talerzy 24 cm rti wieprzowe 1000g rti wołowina 1000g rti cielęcina 1000g Pt mięso wieprzowe, surowe 500g kiełbasy frankfurckie / białe Żeberka wieprzowe, wędzone i brudne 6001000g (namoczyć na 2 godziny) kurczak 1000g kaczka 1500-2000g gęś 3000g Filety rybne Zapiekanka ziemniaczana Zapiekanka ziemniaczana z porami Suflet makaronowy Lasagne różne rodzaje chleba 500-1000g Bułki (40 g) Bułki podgrzewane 30-40g Bułki podgrzewane 30-40g Zamrażane Bułki podgrzewane 40-50g Bułki podgrzewane 40-50g Zamrażane C temp 110 160-180 160-180 180 180 85 160-180 180-200 180 170 85-90 160-170 190 180-190 180-210 200 200 200 200 Godzina/czas w min. 15-20 90-100 120-150 80-90 30-40 20-30 60-70 50-60 70-90 130-170 20-30 50-60 40-50 45-55 50-60 25-35 10-20 15-25 10-20 15-25 Poziom pieca 1, 3 i 5 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3 3 3
ZMIENNA PARA
Podane czasy i temperatury są wartościami referencyjnymi, różnią się w zależności od wielkości i objętości.