Fragment ulotki
40
Wskazówki dotyczące gotowania
Wynik gotowania Spód ciasta nie jest wystarczająco zarumieniony Ciasto kruszy się (staje się blade, zaokrąglone, spływa woda) Ciasto kruszy się (staje się blade, zaokrąglone), Woda kapie) Prawdopodobna przyczyna Wysokość kondygnacji pieca FAURE FCV561NWC nie jest odpowiednia Temperatura pieca jest zbyt wysoka Soluzione Umieścić ciasto na niższym poziomie Użyj nieco niższego poziomu mocy Ustawić dłuższy czas pieczenia. Zwróć uwagę na czasy mieszania, szczególnie jeśli używasz robota kuchennego do mieszania, aby zwiększyć temperaturę w piekarniku.
Czas gotowania jest zbyt krótki
Ciasto staje się luźne (staje się blade, zaokrąglone, spływa woda) Ciasto jest zbyt suche
Pte jest zbyt płynny.
Temperatura pieca jest zbyt niska
22
Przydatne wskazówki
Wynik gotowania Ciasto jest zbyt suche Barwa ciasta nie jest jednorodna Barwa ciasta nie jest jednorodna Barwa ciasta nie jest jednorodna Ciasto nie jest gotowane Koniec czasu gotowania Pieczenie i zapiekanki Pieczenie i zapiekanki Platter Gratin de ptes Lasagna Zapiekanki warzywne
1)
Prawdopodobna przyczyna Zbyt długi czas wypalania Temperatura pieca jest zbyt wysoka, a czas wypalania zbyt krótki Przygotowanie jest słabo rozłożone Temperatura wypalania jest zbyt niska
Soluzione Skrócenie czasu pieczenia Zmniejszenie temperatury w piecu i równomierne wydłużenie czasu pieczenia ciasta Zastosowanie wyższego ustawienia temperatury w piecu (drożdże) Godziny:30
Funkcja piekarnika Konwekcja naturalna Konwekcja naturalna Grill turbo lub ciepło obrotowe Grill turbo lub ciepło obrotowe Konwekcja naturalna Grill turbo lub ciepło obrotowe Grill turbo lub ciepło obrotowe
Pozycja siatki 1 1
C-temperatura 180-200 180-200 160-170
Bagietki z topionym serem Słodkie zapiekanki Zapiekanki rybne Nadziewane warzywa
1) Rozgrzać piekarnik.