Fragment ulotki
Rodzaj konserwy
Truskawki Truskawki, borówki, maliny, agrest Agrest Zielone agrest Owoce pestkowe Gruszki, pigwy, śliwki Warzywa Marchew1) Grzyby Ogórki Ogórki Korniszony Kukurydza Kukurydza kalarepa, groszek, szparagi Fasola
1)
Tempratura wC
Gotowanie do momentu, gdy w min.
Kontynuować gotowanie 100C w min.
160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170
35-45 35-45 35-45 50-60 40-60 50-60 50-60 50-60 50-60
--10-15 10-15 5-10 10-15 --15 15-20 ---
1) Kontynuuj pieczenie w piecu barwionym
czyszczenie i konserwacja elektroluksu 49
Czyszczenie i konserwacja
Wewnątrz piekarnika FAURE FCM6560PXA
Po każdym użyciu należy oczyścić urządzenie FAURE FCM6560PXA.
50 czyszczenie i konserwacja elektroluksów
Son bleachers
Aby oczyścić ściany boczne, druciane stopnie można zdejmować z lewej i prawej strony pieca.
czyszczenie i konserwacja elektroluxu 51
Oświetlenie pieca
Ostrzeżenie: