Fragment ulotki
)
Brokuły Kawałki warzyw w plasterkach (papryka, cukinia, koper włoski, cebula) Zielona fasola Białe szparagi Całe warzywa (karczochy, cały kalafior, mas en pi) Pulchne ziemniaki (pokrojone na ćwiartki) Filety rybne Niebieska krewetka Pierś kurczaka Jaja na twardo ugotowane
3/1
100 C
Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica
12-16
3/1
100 C
9-14
3/1 3/1
100 C 100 C
28-33 20-25
3/1
100 C
30-35
3/1
100 C
Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica Parówka + tacka parowa / frytownica
30-35
3/1 3/1 3/1 3/1
100 C 100 C 100 C
15-18 12-15 23-28 15-20
18_ Użycie pieca FAURE FCG5100CWA
FQV113T-03643K_XEF_FR.24
Żywność
Poziom znacznika
Tryb parowy (C)
Akcesoria
Czas (min.
Dwa rodzaje żywności
4/1
100 C
Stojak na parę + taca parowa / frytownica
15-20
(filety rybne/warzywa pokrojone w plasterki) Tuv z białego ryżu (użyć patelni Pyrex i dodać 375 ml wrzątku na 250 g ryżu) Kaszanka ryżowa (użyć patelni Pyrex i dodać dwie części mleka) Mrożone frytki
04 korzystanie z pieca
1
100 C
Siatka kucharska
25-30
3
100 C
Siatka kucharska
40-50
3 3
100 C 90 C
Parówka + tacka do gotowania na parze / frytownica Parówka + tacka do gotowania na parze / frytownica Parówka + tacka do gotowania na parze / frytownica Siatka do gotowania
23-28 20-25
Flan/Crme
(6 ramekinów 100 ml) Crème anglaise (Użyj dużego naczynia Pyrex) Kompot owocowy (Użyj okrągłego naczynia Pyrex, dodaj łyżeczkę cukru i 2 łyżki stołowe wody)
3
90 C
37-42
3
100 C
Siatka kucharska
10-15
Korzystanie z pieca _19
FQV113T-03643K_XEF_FR.