Fragment ulotki
36
Stół do gotowania żywności w puszkach
Twardość i temperatura gotowania są wartościami orientacyjnymi.
Rodzaj konserwy Jagody Truskawki, borówki, maliny, agrest Agrest Zielone agrest Owoce pestkowe Gruszki, pigwy, śliwki Warzywa Marchew1) Grzyby Ogórki Ogórki Korniszony Tuńczyk Kapusta kalarepa, groszek, szparagi Fasola
1)
Tempratura wC
Gotowanie do momentu, gdy w min.
Kontynuować gotowanie 100C w min.
160-170 160-170
35-45 35-45
--10-15
160-170
35-45
10-15
160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170
50-60 40-60 50-60 50-60 50-60 50-60
5-10 10-15 --15 15-20 ---
1) Kontynuuj pieczenie w piecu barwionym
37
Czyszczenie i konserwacja 1
Ostrzeżenie: 38
Szuflada piecowa ELECTROLUX EVY5741AAX
Aby oczyścić ściany boczne, należy wyjąć ruszty wkładowe z lewej i prawej strony pieca.