Fragment ulotki
26
Czyszczenie i konserwacja
Jagody Truskawki, borówki, maliny, agrest Agrest Zielone agrest Owoce pestkowe Gruszki, pigwy, śliwki Warzywa Marchew1) Ogórki Ogórki Korniszony Korniszony Korzeń naturalny Kalarepa, groszek, szparagi
Tempratura wC
Gotowanie do momentu, gdy w min.
Kontynuować gotowanie 100C w min.
160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170
35-45 35-45 35-45 50-60 50-60 50-60 50-60
--10-15 10-15 5-10 --15 15-20
1) Kontynuować pieczenie w piecu barwionym ELECTROLUX EOC5851FKV.
Czyszczenie i konserwacja
1
Zrzeczenie się odpowiedzialności :
Czyszczenie i konserwacja
27
3 1
Uporczywe zabrudzenia usuwać za pomocą specjalnych detergentów do piekarników.
28
Czyszczenie i konserwacja
Aby zamontować kratkę, należy najpierw zaczepić ją do góry (1), a następnie włożyć od przodu i docisnąć do dołu (2).