Fragment ulotki
CircoTherm Impuls powietrza 3 Poziom Temperatura pieca w C ment Konwekcja naturalna % Czas gotowania w minutach Temperatura pieca w Cmentie
Pices rtir
Filet wieprzowy mignon, mdium 2 170 180 25 40 3 200 210 (300 400 g) Rti ze skórą* H 1,5 kg 2 170 180 130 180 2 200 220 H 2,5 kg 2 170 180 160 190 2 170 190 Rti, pietruszka bez skóry, s. porcelana H 1,5 kg 2 160 170 120 150 2 190 210 H 2,5 kg 2 160 170 160 180 2 170 190 Rti chude H 1,0 kg 2 180 190 80 110 2 180 200 H 2,0 kg 2 170 180 100 160 2 170 190 Kassler 2 180 190 70 90 2 210 230 Rti mięso mielone 2 170 180 60 70 2 200 210 z 500 g wołowiny Polędwica, Miami (1,0 kg) 2 180 190 45 65 2 210 230 Pieczeń wołowa, miami (1,5 kg) 2 190 200 35 45 2 210 230 Pieczeń wołowa, miami (1,5 kg) 2 180 190 120 150 2 190 210 H 2,5 kg 2 170 180 140 230 2 180 200 * Aby uzyskać ładną skórkę, umieścić pieróg pod grillem na 12 minut po gotowaniu.
39
Pices rtir
CircoTherm Puls powietrza 3 poziomy Temperatura pieca w C ment
Naturalna konwekcja % Czas trwania pieca w minutach Tempra w C
Cielęcina Rti/królestwo H 1,5 kg H 2,5 kg Podudzie (1,5 kg) Jagnięcina Noga dsoss Siodło z kością Siodło bez kości Drób (nie wypchany) Kurczak, cały (1 kg) Kaczka, cała (2 3 kg) Gęś, cała (3 4 kg) Dziczyzna Rti/noga dziczyzna, bez kości (1,5 kg) Dziki Rti (1,5 kg) Jeleń Rti (1,5 kg) Królik
2 2 2 2 2 2 2 2
170 180 160 170 190 200 180 190 180 190 170 180 190 200 180 190
100 130 140 160 100 130 70 100 70 90 20 25 60 80 100 120 150 180 80 110 90 140 90 130 55 70
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
180 200 170 190 210 230 200 220 200 220 190 200 210 220 190 210 180 200 210 230 180 200 180 200 220 240
2 2 2 2
180 190 160 170 160 170 190 200
Ryba Ryba cała H 300 g 2 170 180 30 40 2 190 210 H 700 g 2 160 170 40 60 2 180 200 * Aby uzyskać ładną skórkę, pieczeń należy umieścić pod grillem na 1 2 minuty po gotowaniu.