Fragment ulotki
Lasagna (Poziom 4) Mięso (Poziom 2) Ciasta (Poziom 1) Pieczenie z nadzieniem Kawałki mięsa (Królik, Kurczak, Jagnięcina) * Tak 1-3 180 30 - 50 * Poziom 1: Patelnia / blacha lub grill 80 - 120 * Patelnia sucha lub warzelna na grillu Patelnia sucha lub warzelna na grillu - 3 200 - 3 200 50 - 100 * Czas gotowania to przewodnik. Od 108 UŻYTKU AOC ELECTROLUX 66314 K Blacha do smarowania / Blacha do pieczenia 55 - 65 Poziom 3: Grillowanie (przewracanie jedzenia po 20 - 30 połówkach pieczenia) Poziom 3: patelnia wysuszona wodą 4 3 (wysoka) 3-5 Grillowanie tak 3 1-3 170 160 20 - 30 Wanna ociekowa / blacha do pieczenia 25 - 35 Poziom 3: Forma do kroplówek / patelnia 30 - 40 Forma do kroplówek / Taca 30 - 45 Poziom 3: Taca / patelnia Tak 2 1-3 170 160 30 - 40 Forma do ciasta na stelażu Poziom 3: KORZYSTANIE 109 INSTRUKCJE OPERACYJNE I ZALECENIA Jak odczytać wykres czasu gotowania Wykres podaje najlepszą funkcję gotowania dla danej potrawy, która może być przygotowana na jednym lub kilku poziomach w tym samym czasie.