Fragment ulotki
Herbatniki kruche (podgrzewanie) Blacha uniwersalna Blacha uniwersalna Blacha uniwersalna + 2 blachy do pieczenia + Blacha uniwersalna Makarony Blacha uniwersalna Blacha uniwersalna + 2 blachy do pieczenia Tartlet Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie Ciasto francuskie tarta z tarty na tarty 2 kastle z tartą Taca uniwersalna Taca uniwersalna Taca uniwersalna + 2 kastle + kastle uniwersalne Taca do makaronu Kastla uniwersalna + kastle 17 Chleb i bułki piekarnik DE DIETRICH DOV 1145 X przed wyrobieniem chleba. Chleb i bułki Hefebrot 1,2 kg mąki Chleb na zakwasie 1,2 kg mąki Bułki (bez podgrzewania) Bułki (bez podgrzewania) Bułki, słodkie Akcesoria Taca uniwersalna Taca uniwersalna Taca uniwersalna Taca uniwersalna Wysokość 2 2 3 3 3 + 1 Tryb grzania Temperatura w ° C 270 200 270 200 270 200 270 200 180-200 150-170 Czas w minutach 8 35-45 8 40-50 15-20 20-30 15-20 20-30 %%%%%: Porady i praktyczne wskazówki dotyczące pieczenia Jeśli chcesz skorzystać z własnej receptury. Podobny produkt można obejrzeć z płyty grzewczej. Następnym razem użyj mniej płynu do przygotowania przepisu lub wybierz temperaturę o 10 stopni niższą do gotowania. Następnym razem użyj mniej płynu i pozostaw ciasto w piekarniku na długi czas na małym ogniu. Ciasto jest zbyt lekkie na dnie, małe ciasto z zaczynu może się sklejać w trakcie pieczenia.