Fragment ulotki
tradycyjna kuchnia
Brioche Pie
Ciasto/pastka
Typ Blachy do pieczenia Akcesoria do formowania ciasta Siatka do ciasta
Pte piasek
20
Przydatny Tips Pie
Typ Naczynia do pieczenia Forma tarta Forma na zawiasach Siatka Uwagi Ciasto z niewielkim nadzieniem, np. dżemem Akcesoria Siatka Uwagi
Quiches & Pies
Typ Forma do pieczenia Forma Quiche Forma do parkowania Forma do tarty Typ Forma do pieczenia Forma do ciast Forma do cukru Forma do soli Typ Forma do pieczenia Siatka Forma do pieczenia
Strudel
Akcesoria Taca uniwersalna Akcesoria 1-częściowa notatka Uwagi z suszonymi owocami
Ciasto owocowe
ciastka wiedeńskie
Akcesoria Taca uniwersalna Taca na notatki Kilka sztuk
Piec ciasteczka i suche ciasteczka w tradycyjnym pieczeniu! Chleb
Typ Forma do chleba Chleb na blasze i placu zabaw Chleb płaski/Nane/Ciabatta Naczynia do pieczenia Forma do chleba Toster do chleba Taca uniwersalna Taca uniwersalna Akcesoria 1 forma 1 lub 2 sztuki (np. bagietka) Uwagi Kilka małych kawałków Kilka małych kawałków, np. bryczesy cukrowe Uwagi
Bułki
Typ Mini quiches/Solone przekąski Cukierniki Akcesoria Blacha uniwersalna Blacha uniwersalna Blacha uniwersalna
Przydatne wskazówki Spcialit Etrangre
Typ Gąbka Wiktoria Akcesoria do pieczenia ciastek Uwagi angielski Spcialit
21
Mięso
Wołowina/Jagnięcina/Gra
Pieczenie typu rożbaczkowego Akcesoria do naczyń Rotisserie Uwagi Wybrać żądany stopień gotowania (rzadkie, średnie lub dobrze wykonane) Wybrać żądany stopień gotowania (rzadkie, średnie lub dobrze wykonane) Wyregulować wagę.