Fragment ulotki
30
1701)
1) Rozgrzać piekarnik DE DIETRICH DCI1592X 2) Użyć kastli uniwersalnej lub blachy do pieczenia
Wskazówki dotyczące użytkowania i wskazówki dotyczące gotowania
23
Gotowanie na kilku poziomach
Ciepło obrotowe Rodzaj placka Ciepło obrotowe Twarda temperatura C w h :60
Wskazówki dotyczące gotowania
Wynik gotowania Spód ciasta jest zbyt wyraźny Możliwa przyczyna Wysokość kondygnacji jest niewystarczająca Roztwór Umieścić ciasto dalej w piekarniku Zmniejszyć nieco temperaturę Wydłużyć czas gotowania Wyższa temperatura gotowania nie skraca czasu gotowania Zmniejszyć ilość płynu Ostrożnie z konsystencją ciasta, szczególnie jeśli ciasto miesza się za pomocą małego urządzenia.
Ciasto się rozpada (to Temperatura gotowania staje się blada, zaokrąglona, za dużo wody przecieka) Czas gotowania jest zbyt krótki
Pte jest zbyt płynny.
24
Wskazówki dotyczące użytkowania i wskazówki dotyczące gotowania
Wynik gotowania Ciasto jest zbyt suche
Możliwa przyczyna Zbyt niska temperatura gotowania Zbyt długi czas gotowania
Rozwiązanie Zwiększenie temperatury gotowania Zmniejszenie czasu gotowania
Barwa ciasta nie jest jednolita.
Temperatura i czas gotowania są zbyt długie i zbyt krótkie Temperatura i czas gotowania są odpowiednio zbyt długie i zbyt krótkie Ciasto nie jest równomiernie rozłożone Ciasto jest równomiernie rozłożone Zainstalowany filtr tłuszczowy Zdjąć filtr tłuszczowy Lekko zwiększyć temperaturę gotowania Zdjąć filtr tłuszczowy
Ciasto nie jest gotowane Temperatura gotowania to koniec gotowania - zbyt niski poziom hałasu Zainstalowany jest filtr tłuszczowy
Stół z sufletami i kratkami
Makaron Souffl Lasagna Vegetable gratin1) Bagietki gratin1) Słodkie souffles Fish souffles Faszerowane warzywa 1) Rozgrzać piekarnik.