Fragment ulotki
Wielkość całego elementu Akcesorium Tryb pracy Tryb pracy na parze Położenie na parze Położenie na parze Położenie na parze Położenie na parze Położenie na parze Położenie na parze Położenie na parze CircoSteam Tempra ture C 100 Czas gotowania w min. 30 35
Żywność
Karczochy
Kalafior
Liczba całkowita
100
30 40
Kalafior
Bukiety
100
10 15
Brokuł
Kwiaty
100
8 10
Groszek
-
100
5 10
Fennel
Podkładki
100
10 14
Warzywa nadziewane (cukinia, bakłażan, papryka) Krem warzywny
nie gotuj warzyw...
160 180
15 30
forma do kąpieli wodnej 1,5 l + kratka na poziomie 2 perforacja + blacha do pieczenia
Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze
100
50 70
Zielona fasola
-
100
15 20
*
Podgrzewanie wstępne pieca BEKO CSE63X
65
Żywność
Wielkość podkładek do części
Akcesoria
Tryb pracy Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze Pozycja gotowania na parze
Tempra ture C 100
Czas gotowania w min. 10 20
Marchewki
perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perfor + ptisserie plate perforowana
Kalarepa
Podkładki
100
15 20
Pory
Podkładki
100
46
Betty*
btonnets
100
8 10
Szparagi, zielone* całe
100
7 12
Szparagi, biały* Szpinak* Romanesco
Cały
100
10 15
Bukiety
100 100
23 8 10
Brukselka Burak ćwikłowy
Kapusta
100
20 30
Cały
100
40 50
Czerwona kapusta
rozdrobniony
100
30 35
*
Podgrzewanie wstępne urządzenia
66
Żywność
Wielkość części w paskach
Akcesoria
Tryb pracy Tryb pracy z funkcją parowania Pozycja parowania Pozycja parowania Pozycja parowania Pozycja parowania
Tempra ture C 100
Czas gotowania w min.