Fragment ulotki
Nie wyjmować zbiornika na wodę podczas gotowania, z wyjątkiem sytuacji opisanych w książce kucharskiej lub instrukcji obsługi. To jest "Usuwanie Olejów Trudno jest usunąć SPLATERY ŻYWNOŚCI ze ścian pieca: Ważne jest, aby po każdym użyciu oczyścić wnętrze pieca. "Czas na wyświetlaczu odlicza się bardzo szybko, gorące powietrze wydobywa się z dna piekarnika, upewnij się, że gorące powietrze zbierze się podczas pieczenia, ustaw piekarnik na 100% przez 1 minutę i włącz go. Gotować na parze przez 3 minuty Czy wnętrze piekarnika jest wypełnione parą po jego wyłączeniu? Czasy gotowania podane w kartach i przepisach są wytycznymi i opierają się na normalnych warunkach. Przed włożeniem jedzenia do pieca należy zapoznać się z tabelą żywności i pozycji żywności na stronie PL-13. Aby uzyskać równomierny efekt gotowania, należy równomiernie rozprowadzić składniki w piekarniku lub na parze. Skróć czas gotowania o jedną trzecią do połowy. - Czasy gotowania Określ za pomocą termometru do żywności Każdy napój i każda potrawa ma na końcu procesu gotowania określoną temperaturę wewnętrzną, przy której można zakończyć gotowanie z dobrym skutkiem. Temperaturę wewnętrzną można określić za pomocą termometru do żywności. Napój / naczynie Temperatura wewnętrzna pod koniec 10-15 minutowego okresu Mapa poniżej pomoże Ci zdecydować, których narzędzi i osłon użyć w każdym trybie. Małe, płaskie kawałki folii, umieszczone płasko na żywności, mogą być użyte do ochrony miejsc, które gotują się zbyt szybko lub rozmrażają. Zachowaj ostrożność podczas korzystania z delikatnego szkła. Może się złamać lub pęknąć w przypadku nagłego podgrzania.