Fragment ulotki
W mikrofalówce naciśnij "Quick Start", aby rozpocząć zapisaną procedurę grillowania. Do grillowania należy zawsze używać grilla metalowego 9. Na wyświetlaczu LED pojawiają się czerwone symbole funkcji mikrofalowych i grillowych oraz komunikat C-1. Na wyświetlaczu LED pojawiają się czerwone symbole funkcji mikrofalowej i grillowej oraz komunikat C-2.raz jeśli chcesz rozmrozić mięso ("DEF1" pojawi się na wyświetlaczu LED), dwa razy jeśli chcesz rozmrozić drób ("dEF2" pojawi się na wyświetlaczu LED) trzy razy jeśli chcesz rozmrozić ryby ("dEF3" pojawi się na wyświetlaczu LED)) pojawia się cztery razy, jeśli chcesz rozmrozić pizzę ("DEF4" pojawia się na wyświetlaczu LED), pięć razy, jeśli chcesz rozmrozić warzywa (wyświetlacz LED pokazuje ,, dEF5 "), sześć razy, jeśli chcesz rozmrozić kiełbasę ("dEF6" pojawia się na wyświetlaczu LED). Na wyświetlaczu LED pojawiają się również czerwone symbole trybu mikrofalowego i funkcji odszraniania. Teraz za pomocą pokrętła a (pojawia się na wyświetlaczu LED) ustawić wagę rozmrażanej żywności w gramach. 100 do 500 g Naciśnij przycisk "Start/Quick start", aby rozpocząć procedurę odszraniania dla wagi, symboli trybu mikrofalowego i funkcji odszraniania na wyświetlaczu LED. Niektóre potrawy, takie jak mięso, drób, ryby, warzywa i kiełbasa, muszą być po pewnym czasie odwrócone. Na wyświetlaczu LED pojawiają się czerwone symbole dla trybu mikrofalowego i funkcji odszraniania. Jeśli trzymasz wciśnięty klawisz i aktywna jest prawidłowa funkcja, usłyszysz długi sygnał dźwiękowy. Jeśli po udanym ustawieniu trybu gotowania przez 5 minut nie wcisnąłeś przycisku "Start/Quickstart", mikrofalówka powróci do stanu gotowości (wyświetlany jest czas).Zastosuj się do zasad i rozdysponuj ilość w miarę możliwości w małych, płaskich porcjach, dostosowanych do pozycji skóry, oprócz czasów i ilości, co nazywane jest "czasem odpoczynku". W tym czasie pozostałe ciepło z rozmrożonych warstw jest doprowadzane do środka ewentualnie jeszcze zamarzniętych warstw. Naczynia do gotowania mogą być gorące z powodu ciepła wydzielanego przez podgrzewaną żywność, więc można je pakować tylko za pomocą uchwytów.