Fragment ulotki
Umieścić blok mielonego mięsa na talerzu lub pustej płycie, posiekać środek dna pieca (pozycja 1). Umieścić drób, piersi w dół, na odwróconym naczyniu z drobiem w naczyniu flanelowym lub na talerzu (temperatura początkowa C) na środku dna pieca (pozycja 1). Odwróć go, gdy piec się zatrzyma, a biper jest zalecany do tego programu, a cienkie części i gorące punkty są pokryte małymi kawałkami folii aluminiowej. Zawsze umieszczaj naczynia z jedzeniem na podłodze piekarnika (pozycja 1) do ogrzewania, rozmrażania i pieczenia, o ile nie określono inaczej. kierunki Leżąc obok siebie, obróć się do połowy czasu rozmrażania. Obrócić do połowy czasu rozmrażania Obrócić do połowy czasu rozmrażania, aby rozmrozić i usunąć rozmrożone części Rozmrażać lekko W połowie czasu rozmrażania Czas obrotu -Min5 - 10 30 - 60 5 20 5 Kiełbasa Kawałek ryby Bułka krewetkowa, 2 kawałki Chleb, całe ciasto, 1 kawałek Automatyczny program do AUTOMATYCZNEGO ODSZRANIANIA MENUSU: Doprawa do smaku, umieścić na półce w naczyniu szklanym i umieścić naczynie na dnie piekarnika (pozycja 1). Umieścić mielone mięso w naczyniu żaroodpornym w piekarniku w naczyniu szklanym w najniższej pozycji (pozycja 2). Umieścić na kratce w naczyniu szklanym i umieścić naczynie na pozycji górnej (pozycja 3). Umieścić płytę piekarnika w szklanej szalce i umieścić ją w najniższej pozycji (pozycja 2). Opieczemy chleb, posmarujemy go masłem i udekorujemy każdą z nich kromką gotowanej szynki, ananasem i kromką sera. AG1 - AG2 do tostowania udek kurczaka lub kurczaka. Wybierz odpowiednią pozycję dla danego rodzaju żywności, w zależności od jej ilości, chociaż zalecana pozycja dla każdego rodzaju żywności jest wskazana w powyższej tabeli. Do gotowania użyj okrągłego, płaskiego naczynia (o średnicy 22 cm). Przykryj ryż 300 ml wody z kranu i umieść naczynie w naczyniu szklanym na parze.