Fragment ulotki
Zawsze należy zachować ostrożność podczas zdejmowania folii z patelni, ponieważ nagromadzona para może być bardzo gorąca. CZYSZCZENIE Skórka lub polar niektórych produktów spożywczych powoduje gromadzenie się pary podczas gotowania. Takie potrawy muszą być perforowane lub przed gotowaniem należy zdjąć z nich kawałek skóry, aby uwolnić parę. Aby zapobiec gotowaniu potrawy, należy na tym etapie wyjąć ją z pieca. Techniki specjalne Odłączanie i usuwanie rozmrożonych kawałków za pomocą widelca. - Po ugotowaniu należy zawsze pozwolić rybie odpocząć. P - HI P - 80 P - 80 6 - 8 min P - 80 P - 80 P - 80 P - 80 P - 80 P - HI P - HI 8 - 10 min - Schłodzone mięso i drób należy wyjąć z lodówki na co najmniej 30 minut przed gotowaniem. met - Zawsze po ugotowaniu należy pozostawić mięso i drób do spoczynku. Zamrożone mięso, drób i ryby powinny być całkowicie rozmrożone przed gotowaniem. Jeżeli ty stawiasz świeży lub chłodzony jedzenie w chłodni, pamięta że ja musi całkowicie rozmrażać przed podążać ogrzewającymi instrukcjami na opakowaniu. Artykuł Żywność dla niemowląt 128g Słoik Mleko dla niemowląt 100ml / 4 uncje 225ml / 8 uncji Kanapki lub bułki 1 kanapka Czas gotowania Specjalne wskazówki Wlać zawartość do małej miseczki. Mieszać raz lub dwa razy podczas ogrzewania. Połóż ręcznik papierowy i umieść na szklanej półce, która może być używana w kuchenkach mikrofalowych. Pokrywa z plastikową pokrywą z otworami. Po ugotowaniu dodać sól, przyprawy lub masło.