Fragment ulotki
Pozostawić mięso na 10 minut po zakończeniu programu.00 * Sygnał obrotowy po połowie czasu gotowania ** Sygnał obrotowy po Y i Z czasu gotowania *** Sygnał obrotowy po Z czasu gotowania 24 Ryby Uwagi Ryba cała, świeża: Tutaj znajdą Państwo różne dania i odpowiednie ustawienia optymalne. Uwagi Tabela dotyczy zawsze produktów, które są umieszczone w nieogrzewanym i pustym wnętrzu. Podgrzewaj tylko wtedy, gdy jest to podane w tabeli. Rozmrażanie, podgrzewanie i gotowanie w mikrofalówce W poniższych tabelach znajdą Państwo wiele opcji i wartości ustawień dla mikrofalówki. Odstępy czasowe są często podawane w tabelach. W ten sposób mikrofalówki mogą dotrzeć do naczyń ze wszystkich stron. Papier pergaminowy należy nakładać na akcesoria dopiero po podgrzaniu wstępnym. Dodatkowe akcesoria lub dodatki można zakupić w dziale obsługi klienta lub w sklepach specjalistycznych. Przy wyjmowaniu gorących akcesoriów lub naczyń z komory gotowania należy zawsze używać uchwytów na garnki. Uwagi dotyczące rozmrażania Umieścić mrożonki w formie otwartej na kratce. Folię można usunąć w połowie drogi rozmrażania. Folia może obracać lub mieszać boki potrawy 1-2 razy. ciasto owocowe, sernik 500 g 750 g Odmrażanie, podgrzewanie lub gotowanie mrożonych potraw Uwagi Wyjąć przygotowane potrawy z opakowania W kształcie bezpiecznym dla mikrofalówki, podgrzewa się je szybciej i bardziej równomiernie.