Fragment ulotki
Przewodnik gotowania świeżych warzyw Brokuły Brukselskie kiełki Marchew Kalafior Waga kalafiora 1/2 lb Plemiona powinny być bliżej centrum. Topić przez 1 minutę w dużym głębokim naczyniu na P-HI. Dodać cebulę, marchewkę i ziemniaki i gotować na P-HI przez 6 minut. Przykryć talerz i gotować na P-HI przez 15 minut.2 litry) mięsa lub bulionu całą solą i pieprzem do smaku 2 łyżki stołowe (30 ml) drobno posiekanej pietruszki 4 grube plasterki bagietki 2 funty (50g) sera, startego 1 Umieścić cebulę i olej na płytkim talerzu, dobrze wymieszać i gotować przez 2 minuty na P-HI. Przykryć płytkę i gotować przez 16 minut na P-80.5cm) imbir, obrany i drobno starty 2 średnie marchewki, pokrojone w cienkie paski 4 angielskie nas (100g) czapki grzybowe, posiekane 2 angielskie nas (50g) taug 4 angielskie nas (100g) groszek dzielony 1 czerwona papryka, usunięte nasiona i drobno posiekane 4 zielone cebule, drobno posiekane 4 angielskie nas (100g) orzechy wodne zakonserwowane, pokrojone w plastry 1/4 listka chińskiego, drobno pokrojone 1. Przykryć i gotować na P-HI przez 4-5 minut, mieszając raz. Gotować na P-HI przez 4-5 minut, aż warzywa będą miękkie. Rozsmarować i dwukrotnie pokryć kurczaka sosem w czasie gotowania. Skóry ziemniaków wypełnij mieszaniną i umieść je na tacy flanelowej na stojaku. Włożyć masło do miski i gotować na P-HI przez 1 minutę, aż się rozpuści. Gotować na P-HI przez 3-4 minuty, mieszać co 2 minuty, aż sos będzie gęsty i gładki (675g) truskawki, a na wierzchu 3 łyżki stołowe (45ml) sok z cytryny 11/2 lbs. Truskawki i sok z cytryny doprawić w bardzo dużej misce, podgrzewać na P-HI przez 5 minut, lub do zmięknięcia. Gotować na P-80 przez 25-30 minut, aż do osiągnięcia punktu nastawy *, mieszać co 4-5 minut.