Fragment ulotki
Specyfikacje te są odpowiednie dla wykonania testu E dla połączonego przygotowania zgodnie z projektem normy (3 wydanie IEC705) zawartym w dokumencie IEC59H / 69 / CD. Nie zapomnieć o rozgrzaniu piekarnika z wentylacją tylko przy niskim stelażu w piekarniku. 2 filiżanki kawy lub n filiżanek (120cc) podgrzanych od temperatury pokojowej Podgrzać dużą filiżankę (200cc) od temperatury lodówki Podgrzać talerz zupy (300cc) od temperatury lodówki. WSKAZÓWKA 3 Po podgrzaniu cieczy dobrze wymieszać, aby równomiernie rozłożyć temperaturę. Nacisnąć 3 razy (11) Umyć dobrze ziemniaki skórką dookoła, przekłuć je i umieścić bezpośrednio na gramofonie. Potrawy gotowe - potrawy przygotowane w temperaturze lodówki (5-8 C) po podgrzaniu tych potraw i nadające się do gotowania porcji w opakowaniach mogą być bardzo gorące. 250 gr mięsa lub mięsa + warzyw podgrzewających temperaturę w lodówce. żywności, przechowywanych w lodówce na płycie do wykorzystania. W przypadku zapakowanych dań gotowych, należy wyjąć je z opakowania i umieścić na talerzu, który ma być użyty. po podgrzaniu, te dania i ich opakowanie mogą być bardzo gorące. 300 gr) podgrzać stronę mrożoną i danie gotowe do użycia lub podgrzać do 300 g wstępnie ugotowanych i zamrożonych potraw (np. 550 g), wstępnie podgrzać zamrożone gotowe do użycia potrawy, lub maksymalnie. Jeżeli opakowanie nie nadaje się do użytku w mikrofalówce (np. podgrzać je, umieszczając bezpośrednio na gramofonie i nie zakrywać go), umieścić opakowanie na gramofonie, uważając, aby usunąć z niego plastik. Postępuj uważnie zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i umieść je na tacy.