Fragment ulotki
Instrukcja gotowania Do gotowania ryb należy używać pokrywy z pokrywą. Pieczenie i grillowanie Temperatura i czas gotowania zależą od ilości i jakości potraw. Dalsze informacje znajdują się w zakładce "Porady dotyczące pieczenia i grillowania" po tabelach. Kształty Można użyć dowolnego, odpornego na wysoką temperaturę kształtu odpowiedniego dla mikrofalówki. Formy do gotowania i pieczenia nadają się tylko do użytku bez funkcji mikrofalówki. Umieścić naczynie w kuchence w kształcie bezpiecznym dla mikrofal i umieścić je na stelażu, pozostawić naczynia do pieczenia i zapiekania w piekarniku na kolejne 5 minut. Ciasto bitej śmietany bez akcesoriów na spodzie umieścić piekarnik na wysokości 0. Tabela dotyczy produktów, które są umieszczane w piekarniku nieogrzewane, frytki, krokiety i r nie są nałożone na siebie. Paluszki rybne, paluszki z kurczaka, paluszki z kurczaka, bryłki i hamburgery warzywne są używane w trakcie gotowania. 35 Powolne gotowanie Ten rozdział zawiera informacje. Gdy rozlegnie się sygnał dźwiękowy i na wyświetlaczu tekstowym pojawi się komunikat "W trybie powolnego gotowania / porady i sztuczki", umieść potrawę na szklanej lub porcelanowej płycie w piekarniku. Wyjąć danie z pieca pod koniec czasu gotowania i powolne wypalanie nazywane jest również wypalaniem w niskiej temperaturze. Powolne gotowanie jest idealne dla wszystkich drobnych kawałków mięsa (np. mięsa pokrojonego na małe kawałki).