Fragment ulotki
Piec w piekarniku na niskiej półce, w funkcji COMBIGRILL o mocy 500W przez 8-10 minut lub do momentu powstania ładnej skórki. 1 kurczak o wadze 1200 gr, 1/2 szklanki wody, pieprzu i soli. Wyczyścić kurczaka i przekłuć go widelcem, aby tłuszcz odpłynął. W Pyrexie dodać wodę, doprawić solą i pieprzem i umieścić na niskiej półce piekarnika. Przy 190 C w połączonej funkcji MICRO FAN przy 750W, przez 40 minut. Umieścić naczynie ogniotrwałe na niskim regale. 1 kg wieprzowiny, 1/2 szklanki wody, sól i pieprz. Umieścić naczynie na niskiej półce w piekarniku i w połączonej funkcji MICRO FAN na 500W, gotować w temperaturze 190 C, przez 35-40 minut. Wyczyść dobrze pstrąga i włóż go do miski. Umieścić bezpośrednio na gramofonie i gotować w funkcji MICRO tylko przy 750W, przez 8-10 minut. 400 gr orzechów łososia (2 plasterki), 1 szklanka mleka, 50 gr masła, sól. Orzechy łososia umieścić w naczyniu ogniotrwałym, przykryć kawałkami masła i soli. Umieścić kalafiora "florety" w naczyniu ogniotrwałym i zalać go szklanką wody. Przykryć przezroczystą blachą i umieścić na niskim stelażu w piekarniku. Umieścić ziemniaki bezpośrednio na gramofonie.