Fragment ulotki
Na wyświetlaczu pojawia się symbol automatycznego odszraniania). Symbol "Sekwencja" zacznie migać. 2 2 Naciśnij przycisk Start (13), aby rozpocząć przygotowanie. Ponowne naciśnięcie go zwiększy czas o 30 sekund jednorazowo do 3 minut). Żywność z sosem, dusić t i gulasz rozmrażać lepiej i szybciej, jeśli od czasu do czasu mieszać, obracać i/lub oddzielać Podczas rozmrażania mięsa, ryb i owoców, wilgoć jest uwalniana:30"3-4 Wyjąć żywność z opakowania i umieścić na tacy odpowiedniej do użycia w kuchence mikrofalowej, a następnie przykryć, to znaczy porcje wszelkiego rodzaju wstępnie podgrzanych mrożonek, do podgrzania do 70 C. Umieść mrożoną potrawę na tacy, która ma być użyta i przykryj inną odwróconą płytą lub pokrywą Pyrex. Sprawdź, czy potrawa jest gorąca na środku, wymieszaj, jeśli to możliwe. Napoje REFRIGERATORA (5/8 C) w temperaturze około 70 C 1 filiżanka mleka Po podgrzaniu, wszystkie napoje należy wymieszać, aby równomiernie rozłożyć temperaturę. Wszystkie napoje powinny być mieszane po podgrzaniu w celu równomiernego rozprowadzenia temperatury. 3 - PRZYGOTOWYWANIE ŚRODKÓW NAWARTOŚCIOWYCH Naczynia i PASTA Na ogół makarony i zupy wymagają mniejszej ilości wody, ponieważ parowanie w kuchence mikrofalowej jest raczej niskie, sól należy dodawać pod koniec gotowania lub w okresie spoczynku, ponieważ ma ona wpływ na suszenie. Użyj formy do ciasta z uchwytem (piec musi być wstępnie nagrzany). * * 106 Wskazania te są odpowiednie do wykonania testu przygotowania mięsa mielonego zgodnie z IEC705, Par. Wskazania te są dostosowane do wykonania testu przygotowania zgodnie z normą IEC705, ust. 5 - Gotowanie potraw i warzyw Warzywa przygotowane w kuchence mikrofalowej zachowują więcej koloru i wartości odżywczych niż tradycyjne metody przygotowania. Przed przygotowaniem umyć i wyczyścić warzywa.