Fragment ulotki
Sprawdzić, czy sok mięsny jest zabarwiony po upływie czasu gotowania. Upewnij się, że sok mięsny jest zabarwiony po upływie czasu gotowania. UMIESZCZENIE NAJWAŻNIEJSZYCH CZĘŚCI w CENTRUM wykresu. WARZYWA 300 G (świeże) WARZYWA 250-400 G (mrożone) POTATOŁY, 1 PIECE W KIERUNKACH 4 PIECE MIĘSOWE RYBY (w plasterkach lub filetach) 13 600 G 400 G MYCIE W HANDLOWYCH METODACH KOTŁOWNICTWA Podgrzewana żywność będzie zawsze podgrzewana do wrzenia. NAJLEPSZE WYNIKI są osiągane, gdy żywność jest przechowywana w taki sposób, że grubsze produkty znajdują się na zewnątrz talerza, a cieńsze na środku. OGRZEWANIE ZBOŻOWYCH DANYCH i SOSÓW, najlepiej raz wymieszać jedzenie, aby równomiernie rozprowadzić ciepło. COVERING FOODS pomaga utrzymać wilgoć w żywności, zmniejsza rozpryskiwanie się i skraca czas nagrzewania. Żywność, która nie może być płukana, np. zapiekanki, najlepiej jest podgrzewać przy mocy 400-600 W. Prosimy o pozostawienie jedzenia po ogrzaniu przez jedną minutę, aby temperatura była równomiernie rozłożona na całej żywności. RODZAJ PRODUKTU ŻYWNOŚCIOWEGO ZNAJDUJĄCA ILOŚĆ 300 G 450 G 2 DL 6 DL 250 G 2 DL 2 PŁYTKI POKRYWAJĄCE POKRYWAJĄCE POWIERZCHNIA (przezroczyste) POKRYWAJĄCE POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIA POWIERZCHNIAJĄCE. OGRZEWAĆ SIĘ BEZ gotowania w talerzu lub misce na zupę. PL 14 TABELA DEKONGELACJI ŻYWNOŚCI ZAMROŻONEJ W SORBACH PLASTYCZNYCH, foliach lub opakowaniach kartonowych może być umieszczona bezpośrednio w piecu, jeżeli opakowanie nie zawiera części metalowych (np. metalowych listew mocujących). PIECE PLATFORMY ŻYWNOŚCIOWE z małymi kawałkami folii, gdy zaczynają się nagrzewać (np. DZIECIĘCIOWY RODZAJ ŚCIANKI MIĘSNEJ, KOTELETNY, BIEFSTIJ TURN DUŻE PIECE w połowie okresu rozmrażania. ROUTE ROTATE rozmrażanie / rozmontowywanie.