Fragment ulotki
Temperaturę wody należy zapisać w ciągu 10 sekund po zakończeniu czasu podgrzewania.Potrawy chłodzone 0,3 ~ 0,6 kg Własne danie Z lodówki Napoje 1 2 kubki Kubki ceramiczne Pojemność muffinów mrożonych 1 4 każda (50g każda) Serwetki papierowe Zamrażarka 13 Automatyczne gotowanie W poniższym przykładzie pokazuję 0,6 kg ugotowanych świeżych warzyw. Naciśnij przycisk POTATOES IN THE PEEL FRESH FRESH VEGETABLES FROSSEN RICE START. WYMAGANIA Szklany gramofon OGRANICZONEJ WAGA 0,2 kg do 1,0 kg KIEROWNICTWO Umyć i osuszyć ziemniaki oraz przekłuć je kilkakrotnie widelcem. Masa wody Makaron ryżowy 100gr 180ml 400ml 200gr 300gr 330ml 480ml 800ml 1200ml Pokrywa tak Nie ** Ryż - po gotowaniu przez 5 minut lub do momentu wchłonięcia wody. ** Makaron - mieszaj regularnie podczas gotowania. Mikrofalówka jest wyposażona w program szybkiego rozmrażania (mięso mielone). czasy Nacisnąć przycisk Specjalny Czas Gotowania, aby wybrać rodzaj potrawy. Obrócić pokrętło, aby zważyć potrawę Naciśnij przycisk START. Wymagana temperatura pokojowa DOSTAWA WAGA OGRANICZONA mikrofalówką 1-4 porcje DYREKTYWA Wybierz ziemniaki średniej wielkości: 3 kg Włożyć makaron i wodę do gotowania w 1/4 do 1 łyżeczki soli w dużej głębokiej misce. Umieścić naczynie na szklanym naczyniu. Po podgrzaniu dobrze wymieszać i odstawić na 2 minuty 6. Szpinak, świeży, liściasty Cukinia, świeża, pokrojona w plastry Cukinia, świeża, cała 27 450 gr 450 gr 41/2 do 71/2 Dodać 1/2 szklanki wody do 2 do 3 minut 2 litrowego naczynia i przykryć. 28 OSTRZEŻENIE Należy ustawić czas gotowania.