Fragment ulotki
Bułki z szynkami umieścić w wysmarowanym tłuszczem naczyniu do pieczenia, polać je sosem i ugotować na niskiej półce. 60 P Zachować bułki z szynkami po ugotowaniu około jednej trzeciej do dekoracji. 60 P Oberżyna po ugotowaniu około NL-46 Przepisów Mięso, ryba i drób Chiński preparat 1. Rozsmarować równomiernie masło w naczyniu. Miska Quichevorm z pokrywką (zawartość 2 l) Składniki 2 1 1 1 1 1 300 100 1 2 50 50 1 200 1 EL EL EL EL gg suszone grzyby czarne wino ryżowe (sake) oliwa sól cukrowa łyżka stołowa oliwy z oliwekoliwka do smarowania polędwicy wieprzowej quiche, pokrojona w kostkę szalotka (20 g, drobno posiekana) ząbki czosnku, tłoczona papryka czerwona, pokrojona w kostkę papryka zielona, pokrojona w kostkę sojowa woda kukurydziana sól, cukier i pieprz biały 2-4 min. Podziel bekon i cebulę. Teraz włożyć żółtko do sosu i wymieszać. 60 P Składniki 600 g 1 EL 1 100 ml 300 ml 1 filet cielęcy EL cebula w maśle lub margarynie (50 g), białe wino drobno obrane Przyprawiony sos wiążący, ciemny, do około Przyprawić sos, wymieszać i polać mięso. 25 cm długości) Składniki 2 400 g 4 20 ml 2 2 MEL sery mozzarella (150 g) pomidory bez skórki, kotlety cielęce (600 g) ząbki czosnku z oliwą z oliwek, papryka w plasterkach, świeżo zmielone kapary (20 g) sól oregano 3. Danie z przykrywką (pojemność 2 l) Składniki 500 g 3 1 50 g pokrojona cebula (pół na pół) cebula (150 g) mielona bułka okruchy pieprzu sól Wołowina bulion pomidorowy pasta ziemniaczana (200 g), pokrojona w kostkę marchewka (200 g ), pokrojona w kostkę pietruszka, pokrojona w kostkę Obrócić sznycel. 50 P Sznycel cielęcy po ugotowaniu W tym celu można podać spaghetti i świeżą sałatkę. 100 P Uduszone mięso z fasolą Kréas mé fasolia Całkowity czas gotowania: miska z pokrywką (pojemność 2 l) Składniki 1-2 400 g 1 TL 1 1 1 pomidor (100 g) jagnięcina, masło bez kości lub margaryna do posmarowania cebuli (50 g), drobno zmielony ząbek czosnku, sól, rozdrobniona papryka, kaczka w puszce Wymieszać pokrojone naczynie, pozostawić do odstawienia i podać z posypaną natką pietruszki. 250 g NL-48 Przepisy kulinarne Mięso, ryby i drób Niemcy Chiny Filet wołowy w cieście francuskim Blätterteig Filet cylindryczny Blätterteig krewetki chilli na 2 porcje Łączny czas gotowania: danie z pokrywą (pojemność 2 l) forma do sufletu (ok. 2 l)