Fragment ulotki
Przed pierwszym użyciem odtwarzacza płyt, osłony przeciwbryzgowej i grilla należy oczyścić je w roztworze łagodnego mydła i wody. Jeśli wtyczka, która jest podłączona do urządzenia nie pasuje do gniazdka, prosimy o kontakt z naszym serwisem XXX. (patrz strona 145) W razie potrzeby można włączyć tryb ustawiania zegara, patrz strona 143 instrukcji obsługi. Zawsze używaj butelek lub tacek z szeroką szyjką, aby bąbelki mogły się wydostać. Umieść piec na płaskiej, poziomej powierzchni wystarczająco mocnej, aby utrzymać ciężar najcięższego przedmiotu, który może zostać wypalony. Zaleca się umieszczanie żywności w naczyniach przystosowanych do pracy w kuchence mikrofalowej. Czas spożycia - Min. 2 2 2 Czas odpoczynku - Min. 2 2 2 Skórka cytryny (cytrynowa bez wosku) 1 szczypta soli 2 jajka 200 g mąki 1 / paczka proszku do pieczenia 2 5-6 średnich jabłek, obranych i pokrojonych w sok z cytryny 50 g cukru 1 / c. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i usunąć z mieszanką. Po wstępnym nagrzaniu należy ułożyć naczynie na dolnej półce i piec ciasto przez 2 minuty 10 sekund na szybkoschnącym pieczeniu 1 (M1-2) z 250 Można również użyć wiśni (200 g) lub brzoskwiń w puszce (200 g) zamiast malin, jabłek i brązowego cukru, w tym przypadku nie ma potrzeby wstępnego pieczenia owoców. Stół obrotowy) staje się bardzo gorący podczas nagrzewania za pomocą GRILLA, FUNKCJI DUŻEJ lub AUTOMATYCZNYCH PROGRAMÓW KUCHENIA (z wyjątkiem programów automatycznego rozmrażania). do gotowania za pomocą mikrofalówki do gotowania za pomocą mikrofalówki do gotowania za pomocą mikrofalówki w połączeniu z GRILLEM DUŻYM do gotowania za pomocą mikrofalówki w połączeniu z GRILLEM DUŻYM do GRILLA DUŻEGO do GRILLA 17 DUŻEGO I DUŻEGO. Wyjąć fasolkę waniliową z ryżu i pozostawić ryż do ostygnięcia w łaźni wodnej podczas mieszania. Podawać ryż w dużej misce, zrobić dzbanek w środku i włożyć truskawki do dzbanka. naczynie z pokrywką (zawartość 2 l) Składniki 500 ml białego wina 500 ml czerwonego wina, wytrawnego 500 ml rumu 54 vol. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, należy postępować zgodnie z instrukcjami zawartymi w tabeli gotowania na stronach 130 - 132.danie z przykrywką (zawartość 2 l) Składniki 500 g mięsa mielonego (półtora i pół) 3 cebule (150 g) drobno pokrojone 1 jajko 50 g bułka tarta, sól i pieprz 350 ml wywaru mięsnego 70 g przecieru pomidorowego 2 ziemniaki (200 g) pokrojone w kostkę 2 marchewki (200 g), 2 pietruszki EL pokrojone w kostkę, siekane szwajcarskie Z RICHER SCHNETTES Z richer Veal z cr me Czasy gotowania naczynie z pokrywką (pojemność 2 l) Składniki 600 g filetu cielęcego 1 masło EL lub margaryna 1 cebula (50 g), drobno posiekana 100 ml białego wina, podsmażona, na ok. 1/2 l sosu 300 ml śmietany 1 pietruszka EL, posiekana 1. Zdejmij skórkę pomarańczową i cynamon. Włóż łyżeczkę do szklanek, zalej na gorąco i podawaj. Umyć owoce, usunąć łodygi i osuszyć.