Fragment ulotki
Jeśli chcą Państwo gotować bez podgrzewania, należy wybrać żądaną temperaturę, ustawić czas gotowania i nacisnąć przycisk Start. Gdy wybrany czas gotowania jest krótszy niż 1 godzina, piec zlicza sekundy na wyświetlaczu. Gdy wybrany czas gotowania jest dłuższy niż 1 godzina, piec zlicza minuty do momentu, gdy na wyświetlaczu pozostanie "1H 00" (1 godzina). Czas pieczenia jest następnie wyświetlany na wyświetlaczu w minutach, które są odliczane w sekundach. Użyj pokrętła czasu / wagi, aby zwiększyć czas gotowania. Naciśnij raz przycisk konwekcji, aby wyświetlić temperaturę na wyświetlaczu. Poniższa tabela przedstawia zalecaną wagę i akcesoria, które należy stosować. Gdy jagnięcina jest zbyt duża na ogniotrwałą misę, można ją umieścić bezpośrednio na metalowej tacy. Programy dla wieprzowiny, cielęciny lub wołowiny są przeznaczone do pieczeni bez kości. Program jagnięcy jest odpowiedni do pieczeni z kośćmi. Do ponownego podgrzewania, chrupania i opalania wierzchołka mrożonej pizzy. Usunąć wszystkie opakowania i umieścić pizzę na patelni Panacrunch. W celu ponownego podgrzania, chrupiący spód i brązowy wierzch zakupionego świeżego quiche. Przygotowanie świeżego całego kurczaka Do ponownego podgrzania, zarumienienia i zrobienia chrupiących frytek. Nacisnąć przycisk start, aby wstępnie podgrzać Panacrunch Pan.