Fragment ulotki
1 - WPROWADZENIE Maszyna do przygotowywania makaronów nadaje się do przygotowywania wszystkich rodzajów makaronów przy zachowaniu wartości odżywczych. Ten nowy ekskluzywny system nie tylko skraca czas gotowania, ale także upraszcza przygotowanie.2 - PROCEDURA I DOSTOSOWANIE KONTROLI 1 gramofon (H) i jego podparcie na kółkach (I) pieca. Wlać wodę (*) do naczynia do momentu całkowitego przykrycia makaronu i osiągnięcia poziomu (L1 lub L2) miksera (O), jak pokazano na rysunku poniżej: Wiesz, że podczas gotowania zwiększa się objętość makaronu. Ustawić poziom wody w naczyniu (-L1- lub -L2-), naciskając kilkakrotnie ten sam przycisk. Po naciśnięciu czerwonego przycisku na wyświetlaczu pojawi się ikona informująca o tym, że zostało wybrane przygotowanie ciepłej wody. L2 L1 Język angielski 8 Wybrać czas gotowania podany na opakowaniu makaronu (np. 47 Strona 129 Rozdział 3 Korzystanie z funkcji ciasta 9 Nacisnąć przycisk gotowania, aby rozpocząć gotowanie. Podnieś pokrywę z uchwytami (uważaj na parę), wyjmij mikser, wlej makaron do naczynia i dodaj sos. Zachowaj ostrożność przy wyjmowaniu naczynia z kuchenki mikrofalowej i zalewaniu: plastik wydaje się zimny, ale można się poparzyć parą. Nie należy umieszczać wyposażenia dodatkowego na źródle ciepła ani na piekarniku podczas jego pracy. 9 - KOLEJNE PRZYGOTOWYWANIE DWU POZIOMOWE Za pomocą kratki o średnio-niskim poziomie (F) tylko w funkcji mikrofalówki można przyrządzać kilka potraw jednocześnie. rozmrażać, podgrzewać i przygotowywać na dwóch poziomach.