Fragment ulotki
Funkcja pary usprawnia gotowanie i podgrzewanie wielu rodzajów żywności, takich jak ryby, białe mięso, drób, warzywa, ryż, ziemniaki i ciasta. Wskazówki dotyczące rozmrażania Wskazówki dotyczące rozmrażania Energia magnetyczna jest wykorzystywana w naszym kraju od pierwszych doświadczeń z RADAR-em do gotowania i podgrzewania żywności. Dlatego czas rdzy jest bardzo ważny podczas gotowania w kuchence mikrofalowej, zwłaszcza w przypadku gęstych potraw, takich jak mięso i ciasta, oraz w przypadku gorących posiłków. Danie, na którym gotujesz lub podgrzewasz jedzenie staje się gorące podczas gotowania, ponieważ jedzenie promieniuje ciepłem. Nawet podczas gotowania w kuchence mikrofalowej, rękawice są pożądane! Ten rodzaj potraw może być prawidłowo przygotowany tylko na suchym ogniu z zewnątrz, a nie za pomocą funkcji mikrofalowej. W przypadku programów łączonych należy stosować akcesoria opisane w tabelach w instrukcji obsługi. Używaj zwykłego białego papieru kuchennego tylko do krótkiego czasu gotowania. Do pracy w kuchence mikrofalowej należy używać tylko plastikowych tacek. Skórka lub skórka niektórych rodzajów żywności powoduje gromadzenie się pary podczas gotowania. Przed gotowaniem należy przekłuć potrawę lub usunąć kawałek skóry/skóry, aby para mogła wydostać się na zewnątrz. przed gotowaniem należy przebić wszystkie elementy. Suche składniki, takie jak ryż i makaron, mogą wysychać dalej w szafce, więc czas gotowania może się różnić od nowo zakupionych składników. Niech stoi, ale większość innych warzyw można podawać natychmiast. Jeśli nie gotujesz jedzenia po CZASIE PESTYM, zagotuj je trochę dłużej w piekarniku.