Fragment ulotki
w drugiej tacy parowej w górnej pozycji (pozycja 3), zagotować za pomocą STEAM MENUS St-41 poprzez naciśnięcie przycisku MORE. Umieścić naczynie parowe na szklanej szalce i umieścić je w najniższej pozycji (pozycja 2) Umieścić naczynie bezpośrednio w naczyniu parowym i umieścić je w najwyższej pozycji (pozycja 3), posmarować kurczaka ziołami i umieścić piersi w misce parowej. Umieścić naczynie szklane na dolnej pozycji (pozycja 2). Umieścić ćwiartki ziemniaków w jednej warstwie w drugim naczyniu parowym. Miska do gotowania na parze ustawić w górnej pozycji (pozycja 3) i gotować za pomocą STEAM MENUS St-42. Umieścić uda kurczaka na grillu w szklance 2 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę słodkiej papryki w proszku, płasko z cienką stroną w środku. Umieścić kurczaka z piersią kurczaka pod spodem na grillu. Składniki na 1,2 kg kurczaka z grilla: Umieścić tacę do zapiekania w naczyniu szklanym w najniższej pozycji (pozycja 2). Wymieszać po ugotowaniu i doprawić koperem, solą i pieprzem. Po rozmrożeniu, umieścić brokuły w okrągłym naczyniu zapiekanym (25 cm) i umieścić rybę na wierzchu i dodać zioła. Naciskać 3 razy przycisk AUTOGRILL MENUS, aż na wyświetlaczu pojawi się AG3, a następnie wprowadzić masę (1,1 kg). (25 cm długości) [Składniki] 400 g sznycli wieprzowych 100 g boczku 2 cebule (100 g), 4 pomidory poćwiartowane (250 g), 12 / papryka zielona (100 g), pokroić na 8 sztuk 3 EL Oile 4 TL Sól paprykowa 1 c.Naciskać 4 razy przycisk AUTOGRILL MENUS, aż na wyświetlaczu pojawi się AG4, następnie wprowadzić wagę (0,8 kg). Odwróć szpikulce, gdy piec się zatrzyma i rozlegnie się dźwięk bipera. Umieścić mięso na talerzu lub na talerzu flanelowym na środku dna piekarnika (pozycja 1).