Fragment ulotki
Wyjąć mrożoną żywność z opakowania foliowego i umieścić ją w naczyniu zabezpieczonym mikrofalówką, np. na talerzu do zupy lub naczyniu szklanym lub ceramicznym. 10 minut przed końcem czasu gotowania wskazanego w przepisie, z patyczkiem w najwyższym punkcie ciasta. Nie należy smarować krawędzi formy sprężyny. Wsunąć ciasto dalej, wybrać niższą temperaturę i piec ciasto nieco dłużej. Umieścić blachę wyżej i ustawić niższą temperaturę następnym razem. Następnym razem dodaj mniej płynu i smaż danie nieco dłużej w niższej temperaturze. Włożyć blachę do piekarnika na krótki czas. Następnym razem połóż papier do piekarnika na blasze do pieczenia. Następnym razem użyj głębszego szklanego naczynia. Ciasteczka lub blacha do pieczenia nie oddzielają się od blachy do pieczenia. Pozostaw ciasto do ostygnięcia na 5 do 10 minut, gdy będzie gotowe, a następnie wyjmij je łatwiej z patelni. Ponieważ zastosowany serwis i akcesoria mają pozytywny wpływ na mierzoną wartość, zawsze znajdziesz inną wartość dla swoich własnych pomiarów. Blachy umieszczone w piekarniku w tym samym czasie nie muszą być pieczone w tym samym czasie. M1 = umiejscowienie pamięci 1 M2 = umiejscowienie pamięci 2 Programowanie programu Tylko dla pamięci odpowiednia jest mikrofalówka. Naciśnij i przytrzymaj przycisk notatki, aż pojawi się na M1.