Fragment ulotki
Umieścić jajka w parowniku na szklanym naczyniu. Wlać pokrywę na gotowe do spożycia posiłki za każdym razem widelcem, umieścić je w naczyniu parowym na szklanym naczyniu i podgrzać posiłek. Program ten jest idealny do powolnego gotowania mięsa po krótkim ordzewieniu w gorącej patelni na gorącym talerzu, jeśli pożądany jest bardzo delikatny rezultat. Użyj naczynia szklanego w pozycji 2, a naczynia parowego w pozycji 3. Czas gotowania - Instrukcja minutowa W ciągu 1-2 minut z każdej strony, krótko sparzyć mięso na gorącej patelni i umieścić je bezpośrednio w naczyniu parowym w pozycji 3, naczynie szklane jest w pozycji 2. W układzie krzyżowym, odciąć ostrym nożem tłuszcz z piersi kaczki. W ciągu 1 do 2 minut, usmażyć krótko pierś kaczki na gorącej patelni na gorącym talerzu z każdej strony. Pierś kaczki umieścić bezpośrednio w misce parownika w pozycji 3, natomiast miskę szklaną w pozycji 2. W ciągu 1 do 2 minut, krótko ugotować mięso na gorącej patelni na gorącym talerzu z obu stron i umieścić je bezpośrednio w misce parownika w pozycji 3, podczas gdy miska szklana jest w pozycji 2. Wszystkie przepisy w tej książce kucharskiej są dla 4 porcji, chyba że ustalono inaczej. Zalecenia dotyczące odpowiednich naczyń i całkowitego czasu gotowania podane są na początku każdego przepisu. Całkowity czas gotowania dla każdego przepisu jest dla składników w przepisach. W przypadku gotowania z inną ilością, należy dostosować czas gotowania. Podczas przygotowywania potraw w trybie Combi, należy wybrać odpowiednią pozycję dla danej potrawy, w zależności od jej ilości, mimo że zalecana pozycja jest podana dla każdego przepisu. Umieścić go na środku dna pieca (pozycja 1) i podgrzać.