Fragment ulotki
WŁĄCZ PRZYCISK DOSTAWY, aby wyregulować czas mikrofali. Istnieje możliwość wyłączenia mikrofali poprzez zmniejszenie mocy mikrofali do 0 W. NIE OTWARZAJ DZWORU NA DŁUŻSZE CZASY, gdy grill jest w użyciu; spowoduje to obniżenie temperatury. t PRZED ZAKOŃCZENIEM UŻYWANIA GRILLÓW LUB PINÓW do gotowania, których używasz, są odporne na wysoką temperaturę i bezpieczne dla pieca. NIE UŻYWAJ plastikowych naczyń podczas gotowania.600 - 750 W ugotowanie warzyw i owoców ziarnistych 350-500 W ugotowanie drobiu i lasagne 160-350 W ugotowanie ryb i owoców ziarnistych 160 W 90 W 0 W ugotowanie owoców ziarnistych wyłącznie z ziarnami.BROWN CREAM podczas gotowania PL 12 Stół do gotowania połączony z wieloma rodzajami żywności, które chcesz przygotować, im dłużej trwa przygotowanie. Im dłuższy czas gotowania, tym dłuższy jest wymagany czas. NIEKTÓRE Surowce spożywcze, takie jak ziemniaki, jabłka i żółtka, są pokrywane skórką lub wiórami. W tym przypadku należy nakłuć jedzenie widelcem lub kijem koktajlowym, aby zmniejszyć ciśnienie i uniknąć odprysków. TEMPERATURA GEN TEMPERATURY ŻYWNOŚCI I ODTWARZANIA ŻYWNOŚCI to techniki stosowane zarówno w tradycyjnym gotowaniu, jak i gotowaniu w kuchence mikrofalowej w celu szybkiego rozprowadzenia ciepła w środku potrawy i uniknięcia nadmiernego pieczenia. KIEDY PRZYGOTOWUJE SIĘ PRZYGOTOWYWANIE KSZTAŁTUKI IREGULARNEJ LUB GĘSTOŚCI, należy umieścić najcieńszą część pokarmu w kierunku środka talerza, gdzie będzie on ogrzewany jako ostatni. Pożywienie, które zawiera duże ilości tłuszczu i cukru, gotuje się szybciej niż jedzenie zawierające dużą ilość wody. Tłuszcze i cukier również osiągają wyższą temperaturę niż woda. NIE ZOSTAWIAJ JEDZENIA PO UGOTOWANIU. WSKAZÓWKI ZWIĄZANE Z PĘTLIWYMI PĘTLIWYMI paznokciami w połowie gotowania.